Wysłany: 2007-12-19, 14:44 Zrób sobie prezent. Kup 8300 od admina :)
Kochani - nie martwcie się. Nie opuszczam jeżynomaniaków - po prostu przesiadam się na 8800. Ale do rzeczy:
Mam do sprzedania piękne 8300 od T-Mobile.
Sprzęt jest w stanie bardzo dobry - (minus za jedną małą ryskę na szybce wyświetlacza).
Co najważniejsze sprzęt jest pozbawiony SIMLOCKA - czyli już jakieś półtorej stówki zostaje w kieszeni.
W skład licytowanego zestawu wchodzi BB8300, ładowarka, kabelek USB i karciocha pamięciochy 1GB. - nie mam pudła.
Sprzęt działa idealnie, i gdyby nie moja niestałość w uczuciach - na pewno bym się go nie pozbywał.
Jeżeli zależy Ci na zabezpieczeniu transakcji - mogę wystawić go na allegro mam SuperSprzedawcę i ponad 400 pozytywów.
Uwaga - sprzętu póki co nie wystawiam na alledrogo - żeby dać wam prawo pierwokupu.
Hmmm 8300 bardzo dobry sprzęt BEZ simlocka, BARDZO przystępną cena Posiadam taki model i każdemu polecam zakup zwłaszcza sprawdzony i z pewnego źródłą.
Hey Ruli:)
Szukam takeigo fonika.Mam prośbe daj jakieś foto swojego sprzęty na bigjur@wp.pl
Będę wdzięczny.
Cenka dobra.
Napisz mi jeszcze ile betria Ci trzyma i czy będzie działał Naviexpert:)
nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale odpiszę....
tu nie chodzi o coś specjalnego..... chodzi o to, że ja z jednym telefonem za długo wytrzymać nie mogę. 8300 ma już prawie 3 miesiące (to prawie rekord) i po prostu chciałem się pobawić 8800.
Z różnic które mnie przekonują to chyba tylko estetyka, mianowicie wielkość 8300 - mogłoby być ciut większe jak na moje łapska no i design. Jakoś mi się 8800 bardziej widzi.
kurcze ludzie nie maj pojeciao tym tel.. dlatego tak go nie licytuja.. mam tez ten tel mysalem zeby go sprzedac ... ale poprostu sie nie oplaca :( a swoja droga ze.. mam go akies 10 dni i narazie sie nie mgoe doczepic do niczego :(....;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum