Zauważyłem ze zdziwieniem, że w dowolnych momentach co kilka godzin lub kilka dni potrafią zniknąć wszystkie SMSy za wyjątkiem zapisanych i czyści się rejestr rozmów za wyjątkiem tych do których sporządzona została notatka. Niezbyt mi sie ta sytuacja podoba ale nie widze jej przyczyny :(
Wysłany: 2008-01-23, 22:42 To już wiem co zrobiłem :)
Wykastrowałem mu wszystko co sie dało ale wpakowałem prawie 3MB audiobooków, niby pokazywało, że ma 500kB wolnego ale widzę, że ilość wolnej pamięci zależy od pory dnia i opadów deszczu w Kongo :)
Nawiasem mówiąc to chyba ich rozum opuścił że nie dali przynajmniej z 3MB więcej wolnej pamięci. Początkowo chciałem kupić 7920 ale ma jednak o 1/3 mniejszy wyświetlacz a ja w swojej ignorancji myślałem, że większość pamięci jest dostępna dla użytkownika skoro może odbierać emaile z załącznikami i myślałem że prawie 16MB mi wystarczy:)
A z innej beczki, jaka jest czytelność ekranu 8300 bez podświetlenia w stosunku do 7730?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum