BlackBerry Forum  Strona Główna BlackBerry Forum
Pierwsze polskie forum BlackBerry

FAQ - PIERWSZA POMOCFAQ - PIERWSZA POMOC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ruli
2008-08-18, 10:22
Zniesmaczenie autoreklamą Lukasa
Autor Wiadomość
exeed

Wysłany: 2008-07-01, 21:57   Zniesmaczenie autoreklamą Lukasa

Edit by twoface:
Temat wydzielony z wątku o simlockach.

lukas napisał/a
albo www.e-blackberry.pl - 119 zł

to już wszędzie można wklejać własną reklamę? mimo, że temat jest o simlockach to reklamowanie samego siebie jest co najmniej niesmaczne zwłaszcza wykorzystując fakt, że samemu pisze się regulamin i umieściło się taką możliwość właściwie tylko dla siebie, jak już koniecznie chciałeś komuś pomóc równocześnie biorąc od niego pieniądze to mogłeś użyć prywatnej wiadomości
sam prowadzę biznes związany z BB ale forum to forum a biznes to biznes i nigdy nie wykorzystuję forum do jakiejkolwiek reklamy

lukas napisał/a
ramadeus, Ja nie wnikam skąd jest kod czy od Orange UK czy od innej instytucji, wyjaśniam że można ściągnąć simlocka z Orange Uk poprzez wpisanie kodu, a Ty piszesz że nie ma żadnych kodów... chyba źle mnie zrozumiałeś i te tralala to zachowaj dla siebie.

ja widzę, że ktoś inny kogoś nie zrozumiał a najeżdżacie na gościa który wniósł parę konkretnych informacji i nazywacie je nieważnymi, akurat dla mnie były ważniejsze niż pozostałe posty których treść to minuta googlowania

Mavic
Rinkarukimi :))

BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-07-01, 22:12   

Cytat
to już wszędzie można wklejać własną reklamę? mimo, że temat jest o simlockach to reklamowanie samego siebie jest co najmniej niesmaczne zwłaszcza wykorzystując fakt, że samemu pisze się regulamin i umieściło się taką możliwość właściwie tylko dla siebie, jak już koniecznie chciałeś komuś pomóc równocześnie biorąc od niego pieniądze to mogłeś użyć prywatnej wiadomości

exeed, nie zapominaj że lukas jest właścicielem forum, płaci za własne pieniądze za serwery od forumowiczów jeszcze nigdy nie wziął grosza i nigdy nie chciał można powiedzieć że dzięki swojemu sklepowi z akcesoriami do BB utrzymuje własnie to forum ..Więc ma troszkie wieksze prawa od innych.

exeed

Wysłany: 2008-07-01, 23:10   

nie zapominam ale nie widzę też związku, jakby owsiak umieszczał na puszkach reklamy z których kasa szła by tylko do jego kieszeni a to co do puszki na dzieci to byłoby ok?

prowadzenie forum to takie hobby i nikt nikogo do tego nie zmusza, kto ma tego typu ambicje to sobie prowadzi a prawa ma podobnie jak np prezydent prawo ułaskawienia co nie znaczy, że osoby postronne nie mogą skomentować skorzystania z takiego prawa

porhinio 
Moderator

BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-07-02, 07:16   

exeed napisał/a
nie zapominam ale nie widzę też związku, jakby owsiak umieszczał na puszkach reklamy z których kasa szła by tylko do jego kieszeni

Kończąc tego offtopa, zauważę tylko:
- analogia z Owsiakiem nie trafiona ponieważ Lukas nie bierze od nikogo z nas żadnej kasiorki,
- jest właścicielem forum i może robić z nim co mu się żywnie podoba, jeżeli zażyczy sobie aby forumowiczami byli tylko rudzi to też ma do tego prawo,
- generalnie widzę, że szukasz pretekstu do scysji, lub chcesz kogoś sprowokować...a to nie miejsce i czas na takie dyskusje.
Samsung i780

exeed

Wysłany: 2008-07-02, 07:33   

a ja zauważę jeszcze tylko, że cokolwiek by zrobił to i tak go poprzecie bo jest przecież szefem
nie szukam kłótni ale wyrażam swoje zdanie tam gdzie widze ze trzeba cos powiedziec bo nie jest tak jak powinno szkoda tylko ze reszta tego nie chce zobaczyc

twoface 
Moderator
BES Admin

BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-07-02, 08:04   

Wiedziałem że jakiś "specjalista" od komentarzy na onecie w końcu trafi też na nasze forum. Człowieku nie troluj tutaj wszyscy są do siebie pokojowo nastawieni. Chcesz złożyć zażalenie to pisz w dziale Księga skarg i wniosków a nie zaśmiecasz forum swoimi nic nie wnoszącymi wypocinami. Każdy ma swój rozum i potrafi ocenić czy jakiś post był na miejscu czy nie i nikt cię nie prosił żebyś mu w tym pomagał. Nie podoba ci się na tym forum to na nie nie wchodź.
Ja osobiście nie widzę nic niesmacznego w podaniu linka do strony która może dokonać usługi o której mowa w temacie. Tym bardziej jeżeli ten sklep jest sponsorem forum.
Jutro wszystkie posty nie na temat sprzątam.

edit:
Częściowo nieaktualne to co napisałem bo posty zostały wydzielone i przeniesione tutaj.
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Ostatnio zmieniony przez twoface 2008-07-02, 11:16, w całości zmieniany 1 raz  

Noko83 

Wysłany: 2008-07-02, 08:17   

Ja będąc zwykłym użytkownikiem forum uważam,że im więcej propozycji ściągania simlocków w konkurencyjnych cenach tym lepiej dla nas użytkowników - mamy możliwość wyboru osoby lub firmy która najbardziej nam odpowiada ...

exeed

Wysłany: 2008-07-02, 08:33   

no tak "moje zdanie jest inne wiec jestes trolem z onetu bo tak", właściwie w każdym wątku na forum jest offtop ale akurat tutaj strasznie przeszkadza, uwazam co uwazam i krotko to skomentowalem jak ktos uwaza inaczej i ma mnie za jakiegos trola to jego sprawa i w takim razie nie piszcie juz wiecej na ten poboczny temat, zwlasza ze jutro zniknie

RBuzz 

Wysłany: 2008-07-02, 11:10   

exeed jeśli Ci to nie odpowiada, to myślę że w sieci jest dość miejsca na drugie polskie forum BB - sugeruję Ci żebyś się wykazał i takowe założył, będziesz sobie na nim mógł reklamować/nie reklamować do woli.

exeed

Wysłany: 2008-07-02, 11:15   

RBuzz przeczytaj najpierw ze zrozumieniem a potem przedstawiaj swoje przemyślenia na temat tego co przeczytasz a nie na temat czegoś innego

twoface 
Moderator
BES Admin

Wysłany: 2008-07-02, 11:21   

exeed napisał/a
no tak moje zdanie jest inne wiec jestes trolem z onetu bo tak, właściwie w każdym wątku na forum jest offtop ale akurat tutaj strasznie przeszkadza,...

Co innego offtop żarcik a co innego wywoływanie niepotrzebnej dyskusji lub kierowanie wątku na inne tory. Ja osobiście jako moderator staram się tępić taki zachowania np. TU.
Bo chyba można było się domyślić że twój post nie zostanie bez odpowiedzi.
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise

maniekes 
zajebisty

BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-07-02, 11:30   

hmm nie jestem jakims milosnikiem lukasa ale mi tam jego oferty nie przeszkadzaja...
nie pokazuje ich przeciez w kadym temacie np w takim o wgrywaniu pl softa...

ps; a ten twoj 2gi cytat co ma do autoreklamy? ;>

ps2; no tu http://www.bbpolska.org/s...83xx-vt1683.htm np sie troche wrabal ;] ale poza wiesniackim zachowaniem to mi by sie niechcialo z tego powodu zaczynac dyskusje ktora i tak nieczego nie zmieni
a co do reklamy i bannera... to chyba normalne ze jak sponsoruje to ma na gorze swoj napis? ta i tak jest jajtowa byles np na sfd.pl tam na kazdej stronie jest reklama na caly ekran i jeszcze jej X do zamykania ucieka ;p
Ostatnio zmieniony przez maniekes 2008-07-02, 11:35, w całości zmieniany 1 raz  

exeed

Wysłany: 2008-07-02, 11:33   

twoface jak już kogoś cytujesz to cytuj dokładnie bo zupełnie zmieniłeś znaczenie części mojej wypowiedzi którą zacytowałeś

przeczytaj jeszcze raz te 4 linijki które napisałem o tym reklamowaniu i konkretnie wytknij mi dlaczego nie powinienem tego napisać

oczywiście moderator ma subiektywne zdanie więc normalne, że cokolwiek nie po jego myśli jest złe

RBuzz 

Wysłany: 2008-07-02, 11:33   

Cytat
RBuzz przeczytaj najpierw ze zrozumieniem a potem przedstawiaj swoje przemyślenia na temat tego co przeczytasz a nie na temat czegoś innego

Zrozumiałem aż za dobrze, że Cię krew zalewa bo ktoś robi kasę przy okazji prowadzenia forum, co wynika zapewne z faktu że Tobie się to nie udaje...
Szczere wyrazy współczucia.

exeed

Wysłany: 2008-07-02, 11:38   

RBuzz no więc jednak miałbyś kłopoty ze zdaniem egzaminu gimnazjalnego czy gdzie tam mają test czytania ze zrozumieniem

"sam prowadzę biznes związany z BB ale forum to forum a biznes to biznes i nigdy nie wykorzystuję forum do jakiejkolwiek reklamy" a jakbym chciał to mógłbym i nawet nie łamiąc regulaminu itd.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi