dla tych którzy chcieliby zmienic kolor perełki ale w BB serii 83xx i 88xx, wystarczy podwazyć jakimś nozykiem ten srebrny ring, wyjąć kuleczkę i diody które się znajdują pod nią, pomalować jakimś dobrym "markerem" w kolorze jaki nam pasuje. Lepsze to niż nic.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
no to trza pomalować tą jedna, też będzie git. Widzialem na YT jak kolo pomalował diodę na niebiesko w 8100 i efekt był bardzo dobry, ładny niebieski kolor. Ale to tez zalezy od markera, musi być dobry, nie jakiś zwykły pisak dla dzieci.
Booooooze co wy wypisujecie??? pomalowac????
sie sciaga software i ma sie ta opcje zmieniania koloru,byly chyba 6 kolorow,ja przez przypadek skasowalam to i chce jeszcze raz...jak znajde albo sie dowiem to zostawie wiadomosc...POMALOWAC!!!!???? mam nadzieje ze to byl zart...
[ Dodano: 2008-09-28, 20:20 ]
dodam jeszcze ze mialam to w Pearl,bo w Curve chyba sie nie da...
z tego co tam stoi, a chyba dobrze rozumiem, to mówią, że ten colorpearl pasuje do pearla, 88xx, bolda i curevki też. ojjjj, obawiam się, że ktoś kit wciska
_________________ Odkąd wprowadzono pilota, dzieci stały się nie potrzebne.
apol
BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-09-28, 23:25
co do kororowych diodek w curewkach
w 8300 i 8310 jest miejsce na nie w 8320 juz usuneli te pola lutownicze
jutro jak bede mial chwile wstawie 3 brakujace i zobacze czy w 8300 jest sterowanie kolorem
A ja to dopiero dostalem oczu, gdy po wlaczeniu aplikacji ujrzalem komunikat ...this aplication works with Blackberry 8100/Pearl... zwatpilem, i przez chwile zastanawialem sie co trzymam w rece
z tego co tam stoi, a chyba dobrze rozumiem, to mówią, że ten colorpearl pasuje do pearla, 88xx, bolda i curevki też. ojjjj, obawiam się, że ktoś kit wciska
Poczekam az moj kochany bedzie mial za darmo z firmy to wrzuce...moze potrwac
[ Dodano: 2008-09-29, 20:34 ]
a kto ma kity wciskac...nowy soft poprostu...tez sie zdziwilam ...ale dobrze ze jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum