Wysłany: 2008-01-06, 15:39 zewn. GPS dla Blackberry
Siema, albo się nie ma
od nie dawna moją rękę cieszy BB 8300 i zamierzam go wykorzystać w 110%, ale żeby uzyskać te 10% nadwyżki muszę na nim zrobić coś, czego nie można zrobić normalnie... Mój wybór padł na GPS (bo łatwiej to zrobić, potem będę myślał nad Wi-Fi). Niestety nie znam się ni trochę na zewnętrznych odbiornikach GPS Moglibyście mi pomóc?
Albo dawajcie tutaj numery odbiorników, które używacie lub polecone przez znajomych... Albo powiedzcie co w takim odbiorniku jest najważniejsze (oprócz anteny GPS ).
no właśnie skąd wziąść taka antene na allegro jest dużo ale niewiem która będzie pasować do mojego 8300. Jeśli ktoś już jakąś posiada to niech się wypowie skąd wziął.
z góry dzieki
Słuchajcie BB830 działa z każdym ma BT.
Stale śmigam po trasach na nokia LD3W. Jest niezawodna i bardzo dobrze trzyma bateria.
Polecam również anteny NAVIBE - za około 150 pln można kupić model z sirf III - wiecej nie potrzeba.
Pozdrawiam
PS- zalecam instalkę NAVIEXPERT 3.0 - dla mnie obecnie najdokładniejsze navi na Polskę i omija korki :)
Oryginalna tom toma'a, niezawodna, dosc dobra bateria, ma wbudowany magnes i trzyma sie kazdego metalu - polecam :)
Choc gps w wykonaniu bb gdy sie nie posiada bes'a to jest niestety na pol gwizdka (jako nawigacja samochodowa) :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum