BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-11-16, 07:01 Zdjęcia z naszych BB
Witam, chciałem zadać pytanie (a myślę, że i okres ku temu jest dobry, bo widzę, iż na naszym forum zapadła jesienno - zimowa nostalgia) czy robimy temacik ze zdjęciami z naszych BB. Oczywiście powinny być to zdjęcia śmieszne, ciekawe czy w inny sposób interesujące. Co o tym sądzicie ?
niejako na próbę i test dodaję zdjęcie z okna, noc i niestety widać mizerność aparatów w komórkach, nie radzących sobie nocą...
Wysłany: 2007-11-23, 19:26
Ankietę czy zapodać taki temat zakończyliśmy, większość forumowiczów biorących w niej udział (ośmiu ) nie zganiła pomysłu i nawet była za.
A zatem pomijając pierwszy swój post który był niejako pytaniem i "testem", umieszczam swoje pierwsze (drugie) zdjęcie
Jest to prawie ścisłe centrum Warszawy, mieszkam zaraz obok , dla osób nie mieszkających w Warszawie dodam, że jakieś 50 do 100 metrów od tego miejsca jest centrala banku Pekao SA, a jakieś 200 metrów dalej nowo postawiony, luksusowy hotel Hilton. Niezła atrakcja dla turystów...
No to i ja dodam coś od siebie :)
1. Furka mojej sąsiadki :P (żeby nie było zamazałem tablice)
2. Mały korek trolejbusów niedaleko mojego domu, znacie w ogóle takie pojazdy, po za Gdynią chyba jeszcze tylko w 2 miastach polski jeżdżą :P
3. Niezła furka :)
Wysłany: 2008-06-26, 09:14
Co prawda mały offtop bo zdjęcie pstryknięte Nokią, ale nie mogłem odmówić sobie przyjemności pokazania kolegom niezwykłej wizji tuningu ukazanej światu na warszawskiej ulicy.
porhinio, heheh ciekawy spojler ja na twoim miejscu odrazu pytał sie o cene tego autka :)) ....jak myślicie z czego jest zrobiony ?? mi to przypomina parapet :D:D:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum