Co o tym myślicie? Jak dla mnie to strasznie iPhonem zalatuje. zwłaszcza menu. Starsze modele mi jednak bardziej podchodzą np. można by zrobić upgrade 8800 czy 8300.
Wysłany: 2008-03-28, 22:07
Fajne cacko , mi się bardzo podoba z chęcią swoją perełkę na 9000 zamienił.
Pytanie tylko czy ten model naprawdę wyjdzie, według mnie RIM powinien wypuścić coś nowego coś co mogło by konkurować z smartphonami takimi jak HTC i symbian S60 .
Mówie wam że to jest tylko wyrób Photoszopy, a dowodem są właśnie chociażby zamazane wszystkie numery seryjne i numer softu bo wtedy odrazu spece by wiedzieli że to oszustwo.....
http://berrytime.blog.sohu.com/83113161.html
Tutaj kolejne fotki, mi się wydaje że to jednak nie photoshop. Rozumiem żeby było jedno zdjęcie, ale aż tyle perspektyw? Po co ktoś by sie tyle trudził z tym.
Całe te 9000 kojarzy mi się z takim zrobionym mixem pearla curve i 8800 oraz otoczka iPhone.
Wysłany: 2008-03-28, 22:35
Według mnie to prawdziwe zdjęcia prototypu nowego BB , jak wiemy wycieki zdjęć zdarzają się , a te zdjęcia wyglądają dość przekonująco . Pozostaje czekać na jakieś wieści od Rim .
Oby ten telefon pojawił się na rynku
Wysłany: 2008-03-28, 23:08
Tera pozostaje czekać na niego menu ma bardzo fajne to nic ze iphonem jedzie , ale wygląda bosko . Co prawda klawiatura wygląda jak by ją pożyczyli z BB 8800 ale można na to oko przymknąć . I kto wie może nowe możliwości sie pojawia np. 3g i HSPDA to była by miła zmiana . No i przydało by sie jak by ekran miał 16mln kolorów . Wtedy to był była by piękna jeżynka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum