Mam problem z perełką. Dzieje mi się to już drugi raz. Nagle, bez ostrzeżenia i przyczyn, perełka gaśnie. 3 sek, pojawia się klepsydra, przekręca się o 90 stopni, po czym wyświetlacz gaśnie i włącza się czerwona dioda. Dioda się wyłącza, wszystko gaśnie i od nowa. Nie pomaga nic, podłączenie do kompa, hard reset, nic. Master nie chcę robić, bo mam tam cenne dla mnie dane. Proszę pomóżcie.
PS. Tak, korzystałem z Szukaj, tak, szukałem w FAQ. Niestety, nic nie znalazłem.
Jaką masz wersję softu? Może pomoże upgrade. Nie stracisz danych.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Wersję mam 4.2 (nie uaktualniałem). Pomoże na to? Nie jestem pewien, komputer wykrywa perełkę tylko, gdy jest klepsydra na wyświetlaczu, potem zaraz znika. Może i by pomogło na przyszłość, ale najpierw ją muszę włączyć...
Edit: Naprawiło się samo. Bez mojego udziału. Nie mam pojęcia co się dzieje, spróbuję zmienić oprogramowanie w niej. Może da radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum