Wysłany: 2007-11-26, 20:15 Zamiana liter w BB 8100
Witam wszystkich. Jestem uzytkownikiem tego telefonu od dwoch dni i mam pewien problem, moze bylo juz na forum ale nie znalazlem wiec pisze...
Chodzi o to ze przy dodawaniu kontaktu np. po nacisnieciu litery QW pojawia sie AZ, po nacisnieciu AS pojawia sie QS, po nacisnieciu ZX pojawia sie WX reszta znakow dziala bez zarzutu. Moze ktos spotkal sie z taka sytuacja?? Bo naprawde ciezko sie pisze... HELP!!
Pozdrawiam
to już jest grubsza sprawa, ja miałem azrty w 7130, ale nigdy nie mogłem ustawić sobie inaczej, pomimo wgranych 4różnych wersji oprogramowania od różnych operatorów, takich ustawień raczej w telefonie nie znajdziesz (opieprzcie mie jeśli sie myle)
Przydałoby się Piotrasie jakbyś napisał jaki masz model bb oraz wersję oprogramowania.
Jedno co mi przychodzi do głowy to np, poprzedni wlaściciel mógł mieć azerty i wymienić klawiature, ale pewnie jest jakieś prostsze wytłuaczenie.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-11-27, 07:45
Hmm, dziwny problem, może tak jak koledzy pisali ktoś podmienił klawiaturkę (telefon używany?). W opcjach > język jest taka opcja jak język wprowadzania (input language), może tam zmień (ale pewnie już tam dotarłeś), a może jest to kwestia autotextu (spróbuj go wyłączyć).
Wszyustko to juz robilem i nadal nic...
a najsmieszniejsze jest to ze telefon jest nowy!!
Chyba postaram sie go zwrocic, bo mam gwarancje, no zobaczymy ale mimo wszystko dzieki wszystkim za pomoc
Pozdrowienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum