Witam. Potrzebuje ściągnąć mobilny komunikator Yahoo Go (beta 3) ale trzeba ściągnąć przez wbudowaną w BB przeglądarke, niestety ja nie mam takiej możliwości więc prosiłbym kogoś kto ma BIS/BES i zeby ściągnął na swój telefon a następnie ( o ile to mozliwe, czy jest taka opcja żeby z tela na kompa zazucić aplikację) przesłac dla mnie lub wrzucic na forum.
PS: Bolesna to prawda, że BB bez BIS/BES to jak kobieta bez piersi Nic kompletnie nie da się zrobic.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Niestety, ale do niczego... Aplikacja fajna, ładnie animowana, ale przycisk "wstecz" nie działa, co wyklucza użytkowanie... Szkoda tego 1MB ściągniętego....
w takim razie czy moglibyście jeszcze spróbowac ściągnąć aplikacje (na BB8100) mig33, przez opere mini kompletnie nic się nie da ściągnąć bo domyslny browser chce się uruchomić.
Co za kicha bez tego BIS/BES
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum