Hmm fajny ten programik, w końcu można na nim na Pearlu full screen oglądać filmiki, ale wie ktoś może jak w nim przewijać filmy, bo nie moge znaleść.
Może nie można jeszcze, bo to w końcu beta?
wgralem ten programik ale nie wiem czym sie on rozni od zwyklego fabrycznego.... juz usunalem =]
podajcie kilka plusow dlaczego warto go miec to z pewnosci wrzuce ponownie xD =]
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
Elmik...
odpal jakis clip/film.. cokolwiek.. daj opcje (znaczy to logo BB kolo kuleczki =P) i zaznacz "pelny ekran" w wersji ang pewnie masz "full screen"..
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
Hmm fajny ten programik, w końcu można na nim na Pearlu full screen oglądać filmiki, ale wie ktoś może jak w nim przewijać filmy, bo nie moge znaleść.
Może nie można jeszcze, bo to w końcu beta?
Dołączam się do pytania czy ktoś wie jak przewijać filmiki?
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum