Był tutaj już raz dodany Xplayer, ale się gdzieś podział.
Plusy:
Pełnoekranowy
Lista odtwarzania
Minusy:
Brak przewijania
Problemy z dzwiękiem (trochę rwie)
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Masz tam podany kod instalacyjny
Wchodzisz na tą stronę http://shapeservices.com/...xplayer_reg.php
Podajesz ten kod, pin telefonu, email i dostajesz na pocztę kod do wpisania, i wszystko za free.
Można przez telefon ale mi się nie chciał ze stroną połączyć
mam problem wgrałam go i chodzi ładnie ale niemam opcji pełny ekran czy full scren i dalej odtwarza mi w małym formacie próbowoałam naciskać klawisz z logiem bb ale wtedy nic sie nie dzieje sama niewiem co może byc nietak.
za to mp4 chodza ladnie na calym ekranie ale zajmuja wiecej miejsca
Mam prośbę, jak wrzcacie linki do OTA lub innych tego typu rzeczy, które mają być dla terminalów, to wrzucajcie je w zwykłe linki, bo Operą nie kliknę tego za nic :/
ale dlaczego nie obsługuje napisów (jak to wogole zrobić?)
i dlaczego radio interentowe jest tylko przez 7 dni?
I co najciekawsze jak obrócic ekran na pearl na poziomo>??>
Napisy na ekranie Pearla?
Powodzenia!- najlepiej zaklep sobie od razu wizytę u okulisty, bo tam nieraz terminy z wyprzedzeniem półrocznym.
Radio to zapewne trial.
Co do ekranu - złap górną część terminala prawą reką, dolną część lewą reką i wyprostuj nadgarstki.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum