Witam,
jeżeli szukacie moderatorów to zgłaszam swoją kandydaturę.
Maciej Łądkowski;
Lat 27;
Specjalista do spraw IT. (Blackberry, Systemy Magazynowe, RedHat i inne)
Kilka słow o sobie:
Jestem Administratorem BES w firmie Hartwig Gdynia. W tej chwili 40 licencji (będzie więcej).
Posiadam wiedzę z zakresu konfiguracji/obsługi serwera BES, techniczną wiedzę na temat łączności i przesyłania danych w sieci Blackberry+operator+sieć wewnętrzna, konfiguracja terminali (w szczególności 8700 i 8800) oraz uruchamiania usług Blackberry na aparatach Nokia, SonyEricsson (i innych z symbianem).
Zaliczyłem 3 dniowe szkolenie prowadzone przez pracownika Blackberry z odziału w Londynie (organizowane przez Orange).
Posiadam kilka certyfikatów ze szkoleń onlinowych Blackberry.
Co do umiejętności moderatorskich to od kilku lat jestem moderatorem kilku działów na największym polskim forum o kartach MTG www.k20.com.pl
Jestem uprzejmy, lubię pomagać, a przy tym lubię porządek i znam dokładnie zasady działania i regulaminy forów.
Pozdrawiam.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-08-27, 07:24
Witam
i popieram w całej rozciągłości, skontaktuj się z samym Ojcem Dyrektorem. Przyda się ktoś z Twoją wiedzą, zwłaszcza w zakresie BIS/BES.
Jak widać forum powoli się rozrasta i co raz trudniej właściwie w pojedynkę to ogarnąć (BTW. Ojciec Dyrektor musiał być chyba na dłuuuugim urlopie )
Trochę tu od powstania forum popisaliśmy i może niektórym nasze "wypociny" przydały się....
Żyjemy w państwie z ustrojem demokratyczno-kapitalistycznym a nie w komunistycznym, prawie nic nie ma za darmo.
A jednak mogę za darmo udzielać rad i pomagać, dzielić się moją wiedzę, którą to notabene też nie zdobyłem za darmo i to powinno wystarczyć.
Pozdrawiam.
PS. Kto jest Ojcem Dyrektorem na tym forum, bo jestem nowy i jeszcze nie miałem styczności.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
dobra, dobra już jestem.
Obiecuję, że nadrobione zaległości nadrobię szybciutko, a co do moderatorów, to prosze zainteresowanego, żeby odebrał dziś wieczorem PW.
Tez chcialabym zaistniec na forum jako moderator, prosze o opinie.
Od miesiaca pracuje na moim wymarzonym stanowisku jakim jest :IT Project manager, specjalistka ds. IT i telekomunikacji. Pozatym znam sie na programowaniu programowanie: C, Java, html, CSS, PHP, JavaScript, SQL, MySQL; systemowe i sprzętowe programy diagnostyczne; podstawy wiadomości pozycjonowania SEO
Pytam tak tylko jesli nie potrzeba nowych moderatorów to rozumiem. Pozdrawiam
Hanabi, Dziękuję za propozycję ale dajemy na razie sobie radę bardzo dobrze.
Kadra jest wystarczająca, nabór będzie tylko wtedy gdy ktoś zrezygnuje a mam nadzieje że to szybko nie nastąpi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum