mam dwa pytanka ?
1. mieszkając we Francji chciałbym zainstalować polski słownik do pisania sms'ow i maili. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie to znaleźć , ponieważ w mojej wersji nie ma tego słowniczka
i 2 . czy jest już "działające gg na Storm ?? chodzi mi o wersje sprawdzona i stabilna . a góry dziękuje Toso
1.do storma nie ma jeszcze polskiego jezyka, wiec o slowniku mozesz calkwoicie zapomniec, bo do innych terminali tez nie ma.
2.czytalem, ze pracowano nad wersja gg dla telefonow z dotykowym wyswietlaczem. najlepiej sprawdz na ich stronie. a najlepiej to tego nie uzywaj, bo to platne :P jest wiele programow, ktore moga zastapic popularne gg. wystarczy zajrzec do dzialu aplikacje na forum.
Co do polskiego jezyka to po kilkunastu dniach pisania bzdur po polsku i dodawania do wlasnego slownika, nie widze problemu w uzywaniu polskiego slownictwa.
_________________ Fist in the air, in the land of hypocrisy...
BB9500;v4.7.0.78;8GB;VodafoneUK;PIN:20CAAE94
przedmowca ma racje, gdy dziecieciem bylem te troche wieksze kalkulatory nie robily z tymi wszystkimi naszymi krzakami, wiec czym skorupka za dzieciecia nabrzmiala na starosc pierdla. zadnych polskich znakow nawet w polsko brzmiacych slowach... sie to chyba nazywa "wersja polskawa"
niestety zaweza to krag znajomych do ktorych mozna w zamian za "wyswiadcz mi przysluge" napisac "zrob mi laske"... ale coz
_________________ Fist in the air, in the land of hypocrisy...
BB9500;v4.7.0.78;8GB;VodafoneUK;PIN:20CAAE94
nie chodziło mi o polskie litery(czyt. krzaki,) ale o podpowiedzi polskich wyrazów, pisze sms po francusku i po polsku i praktycznym byłoby przeskakiwanie z jednego języka na drugi , zamiast co chwila cofać tabele, bo BB już wpisał francuska końcówkę, , a wierz mi czasami wychodzą takie bzdury ze przez nieuwagę można kogoś obrazić
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum