BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-05-19, 14:29 Wikipedia - blackberry
Na wikipedi pod hasłem "blackberry" dodałem stronke naszego forum jako link zewnętrzny:D Loooknijcie czy dobrze jest zrobione? Chyba dobrze zrobiłem.... No bo jedyne takie wyśmienite forum w Polsce o jeżynce a tam nic o nas nie było;/ (nie mogłem na to patrzeć)
Już to robiliśmy, ale zawsze nam usuwają... Także nie ma co się cieszyć ;( Chociaż nie rozumiem dlaczego to robią, możę jak będziemy oficjalnym forum BB....
Oj jakoś 2 tygodnie średnio wytrzymuje link, można probować do skutku albo dadzą sobie spokój albo dadzą bana na IP. Już nawet probowałem pisać do jakiegoś admina Wikipedii ale nawet nie dał znaku życia, ale link został zaraz usunięty ;/
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-05-28, 17:08
hmm ja tez kiedys dodalem i w odpowiedzi otrzymalem ze zostawia jak albo forum bedzie oficjalne albo bedzie mialo kilka tysiecy userow...
ale tio bylo dawno ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum