Wysłany: 2008-02-04, 14:14 Wi-Fi i opera mini (4.0)
Witam,
Mam takie pytanie: czy da się zmusić operę mini do działania po Wifi? Mam skonfigurowane wifi, i dla pewnosci wylaczam edge/gsm. BBbrowser łączy mi sie wtedy po wifi z internetem bez ustawiania czegokolwiek, ale opera mini juz nie. Cały czas probuje polaczyc sie przez gprs... mam napis "ładowanie" i nic sie nie dzieje. Nie znajduje opcji na przestawienie na wifi...
co z tym zrobic? czy to znaczy ze jestem skazany na przegladarke BB??
Z tego co znalazłem na sieci , opera mini sama nie determinuje rodzaju połączenia z internetem, i na dzień dzisiejszy nie da się używać jej do surfowania po Wi-Fi na BB.. ani na 8120, ani 8300... (na nokiach się da) jeśli w jakiś sposób udało Wam się zmusić ją do korzystania z WiFi to dajcie znać, może nowe wersje opery będą potrafiły... a tymczasem trzeba wykorzystywać domyślną przeglądarkę BB która smiga po WiFi .. jedyna rzecz któej z tego co wiem, nie udało się jeszcze uzyskać na 8120.. to zielony znacznik przy połączeniu WiFi... da się osiągnąc tylko żółty, i nikt chyba nie wie do końca czemu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum