Wysłany: 2007-12-19, 17:25 wgrywanie gier przez usb?
Chce wrzucić gry z tej stronki na mojego blackberry 8100 pojawia się dysk wymienny i 4 foldery. Do każdego wrzucam grę i nic się nie dzieje czekam na odpowiedź?
KamaRa, było o tym na forum pełno !!
wgrywasz ten programik na kompa http://www.bbpolska.org/viewtopic.php?t=283
i nastepnie ściągasz dana gierkę na kompa później odpalasz program klikasz ikonkę dodawanie aplikacji następnie klikasz dalej tam Ci zczytuje z komy co tam masz i wogóle następnie w prawym górnym rogu masz dodaj i tam szukasz tej gry co chcesz oczywiście gra musi być w rozszerzeniu .alx dodajesz ja następnie klikasz dalej i CI ja wgrywa...
Jeśli masz gre w Javie to z karcie pamięci robisz folder Np. gry&programy tam ja wrzucasz następnie wchodząc w aplikacje klikasz na przeglądaj tam wchodzisz na kartę pamięci otwierasz folder gry&programy szukasz tej gry i klikasz na nią tam Ci wyskoczy download klikasz na to później masz komunikat bierzesz na tak.. i gra czasami działa czasami nie :))
pisałem z pamięci więc jak coś nie jasne to pisz..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum