szymon
BlackBerry: BRAK
Wysłany: 2008-08-22, 12:30
Witam :) To i ja moze sie przedstawie:)
Mam na imie Szymon, mieszkam pod Krakowem, poluje na swojego BB, obecnie posiadam Nokie E50, ale chce juz skonczyc z Nokia i Symbianem :) Interesuja mnie nowe technologie, pracuje w ubezpieczeniach, lubie polska ciezka muzyke:) Pozdrawiam
Witam:P
Tak trudno uwierzyc ze tyle tu jestem i nie napisalem:P
Jestem Marcin :P
Miasto Kolbuszowa/k. Rzeszowa woj. Podkarpackie
Jestem kierownikiem dzialu ochrony:)
Zawodowo wyposarzony w BB 8300 (7 miesieczny:))
Pozdrawiam
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
lojalnajola
BlackBerry: BRAK
Podobno przez pierwsze dwadzieścia lat życia człowiek popełnia błędy, kolejne dwadzieścia spędza na ich poprawianiu, a później po prostu cieszy się życiem. :)
Witam.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Mariusz
BlackBerry: 7130g
Wysłany: 2008-08-29, 08:45
Pewnie cos w tym jest. Na razie kończę budować dom więc idze na lepsze :)
Beauborg
BlackBerry: 8820
Wysłany: 2008-09-25, 21:37
Witam wszystkich - moja historia (krotka): 7290, 7130g, 8100, 8800 i wreszcie 8820...
No i powiem, ze i tak najbardziej lubilem 7290. Ten wyswietlacz! Uzywalem go glownie jako e-book readera - byl doskonaly.
Jak widac na forum juz sie troche udzielam, ale przedstawic się trzeba by bylo.
Nazywam sie Kamil.Latek mam 19 i ponad 9 miesiecy:).Jak narazie nie jestem jeszcze uzytkownikiem BB a swoja przygode z telefonami zaczalem bardzo dawno od samsunga i jak narazie skonczywszy na samsungu, lecz w miedzy czasie byly inne wynalazki typu siemens, sendo.. itp.Mieszkam w Łomży i tam tez ucze sie i inne rzeczy robie:).
Witajcie ;)
Troche czasu juz na forum jestem, ale z racji tego, ze malo co pisze to pewnikiem nikt mnie nie pamieta ;)
Na imie mi Sebastian. Tu i owdzie znany jako 'badkid'.
Jestem fanatykiem wszystkiego co Apple'a chociaz iphone'a nie mam i mi sie po prostu nie podoba. Osobiscie uwazam, ze nie znajde lepszego telefonu niz BB8300.
Nie uzywam BISu. Przynajmniej na dzien dzisiejszy. Uzywalem go dosc dlugo sluzbowo, ale zmiana pracy skutecznie mnie tego cudenka pozbawila. Ostatnio dowiedzialem sie, ze mozna aktywowac usluge BB jako zwykly user abonencki (w orange), wiec bojcie sie, bo nadchodze z nowa sila. ;)
Jestem z wroclawia, mam 22 lata i to chyba tyle. :)
Posdrawiam wshystkiiich polakuf ;)
Taki maly edit:
Wybaczcie, ze post jest bez polskich znakow, ale jesli nie musze to staram sie ich nie uzywac. ;)
_________________ Allah jest panem, a behemoth jego prorokiem
Witajcie.
Mam 24 lata, mieszkam w kostrzynie nad odra.
BB 8120 kupilem od znajomego z pracy, co niby jego zieciu przywiozl 10 z kraju.
Wzielem 2 i teraz troche zaluje ze nie wzielem jednego 8110.
Sciagnelem od was kilka gier, aplikacji. Teraz staram sie zrobilem garminowskiego xt mobile, tylko ze musze zalatwic odbiornik gps od kogos, bo w ciemno nie bede kupowac :)
Zawsze w razie WU jak cos to sprzedam i kupie cos innego.
Wczoraj nawet zupgradowalem softa i wgralem jezyk polski:P
Nazywam się Piotrek, jestem z Wrocławia i mam 20 lat.
Do BB podchodziłem dwa razy (za każdym razem do tego samego modelu: 8800) i dopiero za drugim razem się przekonałem (może w związku z tanim BIS'em w Orange) i raczej już nie opuszczę tej marki (wcześniej przez długi czas związany byłem z PDA, ale ich funkcjonalność jako telefonów była średnia, więc teraz wszędzie jestem z tandemem: 8800 + HTC Advantage /do bardziej wymagających zadań/).
Poza tym studiuję geologię na UWr i prowadzę małą firmę z modułami do transmisji bezprzewodowej. Narazie adresu strony nie podam, bo wygląda tragicznie, ale niedługo się zmieni, więc będzie się czym chwalić :)
witam wszystkich jestem Tomek i od kilku tyg mam bb8700v.Świetnyy exemplaż 2 tyg menczylem sie zeby sciongnonc softa na którym mi poleci net no i sie udało:)
siemqa Jestem Robert szczesliwy posiadacz BB 7920 aktualnie koncze Technikum w Tychach ;] mieszkam w Żorach;] mojego BB kupilem bo mial to byc fonik na czas naprawy samsunga ale zakochalem sie w BB i juz nie mam zamiaru wracac do poprzednika:-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum