Marcin 32 Kielce/Tarnobrzeg , ERA GSM , BB 8100
Zajmuję się importem towarów z krajów azjatyckich.
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Ostatnio zmieniony przez Norfnet 2008-08-22, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
SoVa
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-05-27, 20:50
Cześć, jestem nowy!
Nazywam się Daniel, mam 25 lat. Pracuję kilka lat w IT (duża korporacja). W dorobku mam instalację ponad 130 BB na nokiach :) i kilka nieprzespanych nocy z powodu userów :(
nie wiem co chcielibyście więcej wiedzieć więc nic już nie napiszę :)
No dobra..Jestem na forum już parę dni ale dopiero teraz mam czas żeby się przedstawić.
Maciej, z wykształcenia elektronik, 20 lat, właśnie co skończyłem szkołę i napisałem maturę.
BBmannią zaraził mnie kumpel. Pokazał mi swoją paletkę(na początku myślałem że to kalkulator :) ) i też chciałem mieć coś z tej rodziny :D
...nie ma to jak przywitać się w porę... na forum jestem od tamtych wakacji czyli od momentu kiedy zakupiłem w Anglii Jeżynkę... mam 22 lata - studiuję elektronikę na WAT'cie... jestem trochę zabiegany - stąd ostatnio dość rzadko odwiedzam forum
Pozdrowienia dla Wszystkich blackberry' owiczów
ps. szopen wziął się od długich (trochi gęstych) włosów a trójka to moja ulubiona cyferka, więc czemu by jej nie podwoić ?
Nazywam się Kuba, hehe teraz to ja jestem najmłodszy bo kończę 14 lat. Jestem z Lublina...
Jeżynkę kupiłem niedawno bo ok. pół roku temu, i chociaż to tylko 7230, to powiem szczerze że nie zamieniłbym go na żadną inną markę(inny BB owszem ;] ). Zajmuję się ot takim programowaniem w C++ ;)
Szkoda że nie mam BIS'a bo posiadanie Mixa w Orange to wyklucza.... Aczkolwiek w przyszłości zamierzam go mieć.
Pozdrawiam forumowiczów :P
_________________ Welcome to Your Funeral.
7230: 4.0.2.56 Cingular, Simlock Free
PIN: 200fbe20
Niestety bez BIS'a...
Wiec tak: :P
Na imie mi Krystian ;p w tym roku stuknela mi 19 hihi;p jestem z Gostynia/wielkopolska
Skonczylem 3 rok technikum informatycznego ;p jeszcze 1 i maturka eh... ;p
Na forum jestem jakis czas ale jakos wczesniej niemialem potrzeby pisac dlatego ze wszystko co potrzebowalem znalazlem za pomoca przyjaciela ;p "szukaj" :p
BB zarazil mnie wuja mial 7290sluzbowego ;p (aktualnie ma 8820) i tak jakos mi sie spodobal ;p i aktualnie tez takowy "kalkulatorek";p posiadam lecz zamierzam w niedalekiej przyszlosci przesiasc sie na cos innego ;p oczywiscie z rodziny BB :D
Jestem kobietą (nick bywa mylny i często pisze ktoś do mnie per Pan :P) pochodzę z okolic Katowic, ćwierć wieku już za mną i od wczoraj stałam się szczęśliwą posiadaczką BB 8320 Curve. Myślę, że to forum pomoże mi poznać sekrety mojego nowego smartphonu :]
czesc:)
jestem tu juz od jakiegos czasu, ale dopiero teraz znalazlem ten watek:)
Przemek (Poznan, Trojmiasto), a kiedys... gdzies, gdzie jest cieplo:)
Robie rozne tam takie;), zeby ludzie kupowali duzo mmm;)
BlackBerry: 8800
PIN: 2519138D
Wysłany: 2008-07-24, 23:03
witam wszystkich :)))
na imie mam Wojtek, przygode z BB zaczalem od 7290 i nie wydaje mi sie, zebym w przyszlosci mial jakis inny telefon/smartfon niz BB:) obecnie z 7290 przesiadlem sie na 8800, ale 7290 pozostaje w domu.
aktywny zawodowo i sportowo
Pozdrawiam
witam, mam na imie Michal;) posiadam od jakiegos czasu bb pearl i jest to najlepszy fon jaki mialem a przez kilka pocket pc i smartow z windows mobile przeciagnalem,
mam 24 lata i jestem glownym analitykiem w laboratorium medycznym, pozdrawiam wszystkich
Wprawdzie już coś popisałem na forum, ale oficjalnie witam się teraz :P
Witam!
Bob z Wrocławia. Były użytkownik PDA. Teraz postanowiłem wypróbować BB zarówno prywatnie jak i zawodowo. Zobaczymy co będzie ;)
Pozdrawiam.
To przyłącz się do agitacji za Wrocławskim zlotem bbpolska.
deviant.bob napisał/a
Były użytkownik PDA
Mam nadzieję że dzięki twojemu 8800 nawrócisz się na prawdziwą wiarę i już jej nie porzucisz - Nie ma boga prócz BlackBerry, a RIM jest jego prorokiem!
Witam.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum