Dzięki tej aplikacji możemy wydawać komendy dla naszych jeżynek.
Jedynym małym nieudogodnieniem jest to iż aplikacja jest po angielsku i czasem ciężko się z nią dogadać. Ale rozpoznawanie głosu jest dość dobre.
Naprawdę bardzo polecam.
Aplikacja przeznaczona dla serii 8xxx
Dla softów 4.2.1 4.2.2 oraz 4.3
Dla 4.2 nie testowałem ale wersja 4.3 działa wyśmienicie na sofcie 4.5
Zapraszam do downloadu i opinii na temat samego programu.
Aplikacja super, ale mnie też nie rozumie do końca. Najlepiej mieć w ko\siążce kontakty po nagielsku (np: Joe, Andrew itd.) jak wybrałem "Andzia" to przetłumaczyło na "and joe" a za drugim razem "iza". Jeśli łączy się z netem to działa bez BIS/BES. Jeszcze muszę poćwiczyć, ale ogólnie to programik fajny.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Hehe, ja nawet puściłem dzisiaj lektora z kompa, i tak na 20 wyrazów 5ciu nie zrozumiał......
Program byłby super, gdyby był w wersji PL, a tak to chyba bardziej jako ciekawostka.
Najbardziej mnie wkurzyło że 'na hama' musi używać jednego z bocznych przycisków, a ja się na to napewno nie zgodze, bo byłoby mi mniej wygodnie obsługiwać jeżynke (zawsze mam 1 do zmiany aplikacj a drugi do aparatu)
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-02, 16:44
mrkubix napisał/a
Program byłby super, gdyby był w wersji PL
Dokładnie.
Jest jeszcze kilka innych ciekawych programów rozpoznających mowę - np. lokalizujących najbliższą restaurację, ale 1.Mają mapy tylko US 2.Rozpoznają tylko mowę EN
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum