witam, mam pytanie czy mogę udostępnić mojemu 8100 poprzez kabel usb lub bluetooth internet z PC, wiem ze przez wi fi sie da ale pearl wi fi nie posiada niestety
witam, mam pytanie czy mogę udostępnić mojemu 8100 poprzez kabel usb lub bluetooth internet z PC, wiem ze przez wi fi sie da ale pearl wi fi nie posiada niestety
Tak, da się. Nie powiem Ci, czy działa to na nowej wersji, ale na pierwszej jaka się ukazała połączenie via USB działało bez problemu.
Oczywiście mowa o przeglądarce systemowej, bo Operamini nadal ciągnęła z abonamentu.
no właśnie ale ten gratis od rimu jest niezbyt atrakcyjny;) już się z tym męczyłem jak pierwsza wersje unite zainstalowałem, włączam opere a tu bęc nie działa:) wiec jestem ciekaw czy najnowsza wersja tez ten prezent posiada
Ja mam Unite! v 1.01 z configem na BT i Opera mini mi śmiga aż miło. Jedyny problem jest z tym, że jak komp trochę zamuli to nie zdąży opera wczytać strony i wyskakuje "przekroczono limit czasu servera", ale to przez moje mega wolne łącze..
Zalezy na czym ma ta pomoc polegac
Ogolnie instalujesz na pc i bb unite!, odpalasz skrypt do bt, uaktualniasz unite! na bb i dziala... Tak po prostu...
no ja też miałem na początku długi kabel usb, ale jednak przesiadłem się na bluetooth bo wygodniej. Device managera dodałem do autostartu więc wystarczy, że mam włączonego kompa i BT na BB żeby mieć BHS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum