unbekannt
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-03-25, 13:53 Transmisja danych
Mam pytanko czy mozna wylaczyc transmisje danych w bb 8700g bo obecnie uzywam karty prepaid czyli do zasilania i denerwuje mnie caly czas na ekranie napis odmowa transmisji danych, chcialbym zeby tylko byla wyswietlana nazwa sieci, czy jest to mozliwe? Jesli tak to prosze napiszcie jak mam to zrobic.
unbekannt
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-03-25, 17:32
ja mam wersje oprogramowania v4.1.0.286 to starsza niz twoja sorry ale mam blackberry od kilku tygodni wiec dopiero poznaje te cacko, jak moge sciagnac nowy soft na moj pc i jak go potem mam wrzucic do bb zeby sie nic nie spieprzylo, a powiedz mi co sie zmieni z ta transmisja danych potem, sa jakies dodatkowe opcje? jakim programem mam wrzucic ten soft wystarczy desktop menager?
Po kolei. Zauwaz, ze mam inny model BB niz ty. Po drugie wszystko masz na forum! Wpisz w naszej fajnej wyszukiwrce "oscheker", znajdziesz wyszukiwarke najnowszych osow na kazde BB... Potem w tej samej wyszukiwarce wpisz "upgradowac" i znajdziesz temat z calym, obszernym i zarazem szczegolowym opisem jak to zrobic krok po kroku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum