WAP też jest po GPRS, a za 3gr za 100kb to Internet, ale nie mogę korzystać z internetu bo nie mam ustawień, tylko do WAP przez GPRS. (przynajmniej ściągnąłem sobie kilka aplikacji- min: YahooGo, mig33, flurry- i jeszcze kilka ale nie działały).
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
czy ustawienia APN dla mix plusa sa takie same jak dla sim plusa..
czytalem 5 stron tego tematu i nie moge tego znalezc..
jest podana konfiguracja dla plusa i sim plusa ale nie wiem co z mix plusem
pomozcie, prosze
APN: internet lub www.plusgsm.pl
Nazwa Uzytkownika: ***puste*** (ja mam wpisane internet i tez działa)
hasło: ***puste*** (tez mam wpisane internet i działa ^^ )
***PUSTE oznacza ze nic nie trzeba wpisywac ^_^
Chlopacy pomozcie!
Co mam wpisac I gdzie zeby mi deflaut browser w Curve dzialal na pakiecie internetowym a nie na moim skromnym koncie:( kombinuje I nic nie moge wymyslec:( bo Opera zre mi z pakietu I Google Maps tez itp. A ta standardowa przegladara nie:(
Chodzi mi o soec Plus GSM.
Szukalem na forum ale nigdzie nie bylo to jasno ani zapisane ani wyjasnione:(
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
Bo do Opery słuzą ustawienia TCP (dlatego ciągnie z pakietu, czyli przez internet).
A wbudowany browser działa tylko przez profil WAP i nic się z tym nie da zrobić. Chyba że kupisz kartę sim operatora, u którego jest najtańszy wap ( w HEYAH jest 50kb za 20gr ale u mnie nie działało- nawet na starym soniaczu coś nie chciało się łaczyć. W Orange też jest chyba 20-25gr za 50kb, a w Plus'ie to masakra i tragedia- niezdąży się strona załadować a z konta już ci zniknie 10zł ^^ )
Ale widzialem gdzies na forum ze jednemu kolesiowi dziala I ciagnie z pakietu I tez ma Plusa. Mowil ze wystarczy wpisac www.plusgsm.pl w APN I przez to mu hula... A mi nic kicha:(
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum