tak mam...
i nawet aktywowalem usluge imnix w erze...
A moze to wina softu?? bo kolo ktory mi sprzedawal mial na nim 4.2 a ja go upgradowalem na 4.5.... moze to to??
jak myslicie??
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
ale wiesz duzo ludzi na tym forum pisze ze to czy tamto u nich na sofcie 4.5 nie dziala a u innych wlasnie te rzeczy dzialaja a inne nie... moze wlasnie na mnie padl brak obslugi neta;]
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
No to ja napiszę tak: miałem wersję .46 (przed chwilka zainstalowałem .52) i kartę Heyah, i net wogóle nie chodził. Ustawienia były dla blueconnect'a (nie wiem WHY), nawet przez TCP Heyah Opera mini nie chciała śmigac.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Nie wiem, czasami mnie denerwuje BB (a własciwe to brak BISa), jest utrudnione surfowanie po necie przez wbudowana przeglądarkę, co prawda działa ona w PLUS GSM, ale przez profil WAP i jest to zbyt kosztowne. Z kolei Heyah nie działa bo już próbowałem wszystkiego. Zobaczymy jak przyjdzie SimData z Plusa, nawet jeśli będzie działała przez profil WAP to i tak będzie dobrze, bo w SimDacie wap kosztuje 3gr za 10kb, a nie standardowo 30gr za 10kb.
no ja tez mam plusa na starym BB i net smiga...
Ta 83 ma jeszcze simlocka na T-MObile... i wlasnie czekam na kod zeby go sciagnac;]
poza z tego co wiem to plus nie zalozyl jakis "sankcji" na BB browsera... i nie tylko przez wap smiga... poza tym 30 kb/s to raczej nie wap... ale mowie z moim netem na erze dalej kicha... i doslownie zero pomyslow;/
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
no ja tez mam plusa na starym BB i net smiga...
Ta 83 ma jeszcze simlocka na T-MObile... i wlasnie czekam na kod zeby go sciagnac;]
poza z tego co wiem to plus nie zalozyl jakis sankcji na BB browsera... i nie tylko przez wap smiga... poza tym 30 kb/s to raczej nie wap... ale mowie z moim netem na erze dalej kicha... i doslownie zero pomyslow;/
Na twoim starym BB? a jaki masz ten "stary" BB i jaki soft?
A nie tylko przez wap smiga, to o co z tym chodzi? Jeśli o TCP i opere mini, to rozumiem bo też uzywam. Ale jeśli przez wap i wbudowaną przeglądarkę BB, to też u mnie działa, ale ciągnie kasę z konta (i to duzo), z pakietów wogóle.
No wiec dzisiaj przyszła karta SimData i sobie smigam po necie przez BB browsera, oczywiscie przez profil WAP, ale w simdacie stawki są mniejsze więc jest taniej nawet po WAPie (3gr za 10kb). Jednak nie wszystkie strony się ładuja, trzeba coś ustawić w BB browserze?
witam to znowu ja i moj problem z BB browserem...
Otorz sprzatajac pokoj znalazlem opakowanie po starterze ery ktory uzylem do sprawdzenie mojego nowego BB 8300 z T-mobile... jak sie okazuje data waznosci karty sim minela 31.12.2007! a ja karty uzylem w lipcu tego roku:) misliscie ze to moze byc przyczyna nie dzialania przegladarki?? bo data na opakowaniu totakze termin aktywacji karty...:)
jak myslicie??
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum