Witam, ostatnio wpadłem na pomysł, żeby stworzyć dział, który byłby dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Moglibyśmy tam tworzyć wątki dotyczące np. nowych moderatorów czy jakieś inne rzeczy dotyczące tylko nas... Pozdrawiam...
No dobra, ale czemu mielibyśmy ukrywać coś przed innymi. Niektórzy wchodzą tylko na forum po konkretną informacje i nie chcą sie w nim udzielać, to dlaczego mielibyśmy chować przed kimś jakieś dane?
'Tajny dział' to akurat moim zdaniem przydałby się moderatorom do konsultacji między sobą.
No dobra, ale czemu mielibyśmy ukrywać coś przed innymi. Niektórzy wchodzą tylko na forum po konkretną informacje i nie chcą sie w nim udzielać, to dlaczego mielibyśmy chować przed kimś jakieś dane?
Przykładem może być założony ostatnio przeze mnie chomik, założyłem hasło, żeby byle kto nie dodawał nam plików i musiałem je rozesłać po niektórych użytkownikach...
elmik napisał/a
Co do reszty sie zgadzam, będą nam sie pojawiać userzy którzy sie zarejestrują i później nie wrócą.
Na to też jest rada; każdemu członkowi, który się zasłużył (np. liczba postów co najmniej 10) da się rangę specjalną, pozwalającą na przeglądanie takich for...
no więc tak.... można zrobić takie sub forum, ale ostrzegam, że będzie ostro moderowane (ofkorz przez mnie) - czyli każdy założony temat będzie sobie czekał na moją akceptację. Przepraszam za taki autorytaryzm, ale chciałbym, żeby to było naprawdę coś wyjątkowego i żeby nie pojawiały się tam posty na temat jakichś pierdół....
tak więc nie widzę przeszkód - jak tylko lepiej się poczuję (bo piątek wieczór to nie najlepszy czas na takie sprawy(if u know what I mean)) to się tym zajmę, tak samo ja obiecanym działem dla modków.
Oki.
Wróciłem do siebie i do formy również. Ponieważ nie chciałem dodawać nowego działu, a pomysł z "tajnym forum" po przemyśleniach uznałem za słuszny postanowiłem nie robić zamieszania tylko zmienić uprawnienia dostępu do "Książki skarg i wniosków". Od tej pory czytać i pisać "Książkę" mogą tylko użytkownicy, którzy napisali co najmniej 10 postów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum