Wysłany: 2007-11-13, 09:52 Szybki i prosty video konwerter dla 8100 i innych
Mały programik wykonany przez użytkownika bb, ale co ważne bardzo prosty w obsłudze i w miarę szybki. Wole go używać od innych bardziej skomplikowanych programów, nigdy mnie nie zawiódł.
Jest przystosowany do 8100 (rozdzielczość), ale jak widać na sceenszocie można wpisać inną rozdzielczość.
Polecam
Uwaga, do prawidłowego działania programu trzeba mieć zainstalowane .net Framework. Mozna sciągnąć stad (2,5 MB):
http://programs.pl/program,769.html
JA NIE DAM RADY ZAINSTALOWAC TEGO PROGRAMU BO NIE MAM jakiegos instalatora windows 3.1 - cos takiego =] a potzrebuej cos co convertuje w dobrej jakosci bo mam program ale "kratki" widac na klipach.
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
dzieki mrkubix, teraz dziala wszystko... tylko ta jakos =] qrcze wydaje mi sie ze BB stac na wicej.. ale dzieki.. programik super prosty w obsludze =] zbedne dodatki a jakos ta sama.. =] (niestety xDDD)
O.S. a za te duze litery to sorki.. nie wylaczylem capslock'a =]
PZDR...
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
to co ty chcesz w fullHD filmiki oglądać? ten programik z grubsza tylko dostosowuje filmiki do telefonu, a jakość jest taka, jaką ma filmik w oryginale.
eeeeeh przeciez ja nie narzekam... =] pochwalilem konvertera przeciez =] a jakos spada.. nawet na koputerze widac roznice.. no ale OK.. nie wymagam HD przeicez =] nigdy tego tez nie powiedzialem..
Programik oceniam na +5 =]
cya
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-05-09, 14:29
Teoretycznie pełna rozdzielczość Pearl'a to 240x260, ale nie wiem czy to przejdzie w tym programie, pozostaje jeszcze przecież kwestia proporcji boków materiału źródłowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum