Wysłany: 2007-12-06, 17:29 Super zawiły kalkulator
Na pewno widzieliście już takie naukowe kalkulatory, ja na nich nie widzę nic, ale zostałem poproszony o znalezienie takiego... Macie może coś na stanie? Może być w jarze... pozdro...
Kalkularor, którego używam jako student politechniki
Dość skomplikowany, ale posiada ogrom funkcji.
Posiada funkcje graficzne, rysuje ładne i czytelne wykresy funkcji, zarówno z podanych punktów, jak i ze wzorów.
Mam go tylko w jarze i jadzie, nie kompilowałem, u mnie na 8100 działa bez problemów.
tkwie w epoce 7100v z softem 4.1 wiec nie da rady, a konwerter jar2alx jeszcze ani razuu nie zdal egzaminu. widzialem ze ktos konwertowal jakims innym programem i te aplikacje raczyly czasem dzialac, stad moja prosba.
dziala na 7100... ale trudno mi ogarnac jak np zrobic wykres jakijesj funkcji.. prosze o przyklady.. tzn rysuje wykresy ale tylko jak reczenie podam wspolrzedne.. tak to fajny applet ale nie obluguje sie go intuicyjnie a wprowadzenie dluzszej formuly przsparza spory problem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum