BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-12-08, 20:30
Domel,
Witaj mozesz mi pomoc chcialbym sciagnac sobie na moj BB8800 Storm theme ale niestety cos mi nie ziala. Zarejestrowalem sie ale wypisuje mi cos takiego i nic nie moge sciagnac:
LordSeir, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
mozesz mi powiedziec co jest grane bo prawde mowiac probowalem wszystkiego i nic a podoba mi sie ta skurka bardoo:)
z gory dziekuje za pomoc
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-12-11, 15:37
Domestos vs Cif,
Lordseir napisał/a
Domel,
Witaj mozesz mi pomoc ...
Przez to, że to cholerne forum nie wysyła maili, nie mam możliwości śledzenia odpowiedzi w tematach w których piszę ...
Odpowiedź na swoje pytanie już dostałeś ;)
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-12-18, 00:16
Do autora skorki STORM TODAY BB8800
A nie dasz rady zrobic przezroczystosci podswietlenia wskaznikow tych czarnych oraz innych menu tak jak jest to zrobione np w BB8100. Wyglada to super.
Pozatym mala wskozowka - jak przyjdzie wiadomosc to niestety nachodza na siebie napisy - WIADOMOSC na 1 NIEPRZECZYTANA. Sugeruje aby zmniejszyc czcionki albo najlepiej zastosowac ta co jest w BB8100. Moim zdaniem jest ladniejsza, ale to kwestia gustu:)
Ponizej dalem screeny jak to wyglada na BB8100. Lekkie podkolorowanie przyciskow ladnie i gustownie wyglada.
Moze dalo by sie zrobic wersje v2 dla wyboru. Bylbym wdzieczny.
Ale ogolnie super, wielkie uklony:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum