A teraz na temat. Co prawda mam 8100, ale też kiedyś miałem taki problem(tylko z innym modułem). Rozwiązanie było proste: wyjmujesz baterię i ładujesz oprogramowanie tak jak wtedy gdy komp nie widzi bb (z resztą elmik już ci podsuwał ten pomysł). Dziwi mnie trochę to że udało ci się zainstalować OS przeznaczony dla innej wersji bb...
to teraz tez na czerwono wyskakuje mi ze email setup jest cos nie tak..i nie moge isc dalej..
juz bylem w stanie uwierzyc ze gosc sprzedal mi 8310 a nie 8330..ale na samym poczatku jak sprawdzalem to bylo ze 8330..chcialem sie upewnic przez jl cmdr..ale jak wspomnailem nie chce mi sie odpalic..ech..dzieki za wsparcie tak czy inaczej..
Na naklejce pod baterią jest napisane(na 99%)jaki to bb. A ile OS'ów masz zainstalowane na kompie równocześnie? Jeśli więcej niż jeden to odinstaluj wszystkie i zainstaluj jeden pewny. No i w którym momencie ci wyskakuje ten błąd?
u mnie jest tylko made in canada i to wszystko..to tez mnie zastanawialo..mam tylko jeden soft..i nie moge zrobic takiego totalnego wipe..wlasnie bez jl cmdr..w nim moja nadzieja..ale chyba na kompie ze zwyklym windowsem bede musial sprobowac
dzieki
wciaz czekam na kolejne sugestie..od przybytku glowa nie boli
Jeśli dasz radę uruchomić bb to możesz wyczyścić pamięć z poziomu urządzenia. Opcje/opcje bezpieczeństwa/ustawienia ogólne <- klikasz jeżynkę i z menu wybierasz "wyczyść pamięć urządzenia".
ale to chyba nie usuwa calej pamieci niestety..a mi o to chodzi
[ Dodano: 2008-08-10, 18:17 ]
usunalem w koncu..ale problem pozostal..
gdy instaluje wyskakuje na czerwono albo email setup application ze czegos brakuje albo ze 4.5 core applications czegos brakuje..moze ma ktos dostep do najstarszego softu do 8330..moze z tym sprobuje..probowalem tez rozne opcje przy kolejnym instalowaniu DM
raz z personal email account a raz z work email acount..nie mialo to wplywu za bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum