witam,
mam problem z obsluga bluetooth na swoim telefonie i jak juz wyczytalem wasze doswiadczenie podpowiada zmiane softu. mam teraz wersje 4.1.0.292.
zatem pytanie podstawowe: skad bierze sie nowy software? google wywala tysiace przeroznych programow i postow na forach o sofcie w roznych kontekstach, a ja nie znam zadnego dobrego zrodla.
potem nachodza inne pytania: czy do uploadu wystarczy zwykly kabel USB? jakie jest ryzyko niepowodzenia transferu? czy zzmiana softu moze miec inne powazne konsekwencje?
jakis krotki poradnik dla lamera by sie przydal...
z gory dzieki!
PS. Do upgradu wystarczy kabel USB dołączany w komplecie z BB.
Ryzyko ? Ja nigdy nie miałem porażki przy upgradzie BB, pamiętaj że może to być proces czasochłonny, jeżeli wszystko będziesz robił powoli, cierpliwie i zgodnie z ww. poradami to nie powinieneś mieć problemów.
dzieki, brzmi prosto. troche sie boje bo ojciec schrzanil blueconnecta przy upgradzie (program za wczesnie dal polecenie zeby go wyjac z pcmcia) i do tego od niedawna mamy spadki napiecia. moze na wszelki zrobie to na komputerze z UPSem.
dzieki w kazdym razie!
hmm... tak sie zastanawiam. chcialbym miec mimo wszystko soft w wersji 4.2, a taki jest dostepny dla modelu 7130g. czy jest mozliwosc wgrac soft od podobnego modelu? a jesli nie wiadomo, czy jest powazne ryzyko takiej proby?
dalej mnie irytuje ze bluetooth praktycznie nic nie potrafi, a skoro jest to chcialbym moc z niego skorzystac.
pozdro (11^2-log2(1024))*3!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum