wiec, sciagnałem skype pod blackberry dzisiaj sobie, i po bardzo prostej a zarazem intuicyjnen konfiguracji jestem zadowolony na maksa, rozmowy działaja tak ze nie ma sie czego doczepic a taze rozmowy tekstowe wiadomo smigaja elagancko :) za 15 minutowa rozmowe zjadło mi 12 groszy w plusie... wiec positiv
ale placi za co? za rozmowy, czy za to ze sie ma skajpa w sluchawce? i jak to sie ma do rozmow skype->skype? tez sie cos placi, czy free i jedynie za przeslane dane?
ee.. to sobie odpuszcze. i tak na razie w vodafonie GPRS nie dziala jak powinien. w sensie karciaka mam, to nie aktywna usluga, a jakos nie moge dojsc do salonu ;] poza tym i tak planuje zmienic na abo z kontraktem na czas nieokreslony. w koncu terminal juz mam, to po co mi nowy i wiazac sie na 1.5 lub 2 lata.
ee.. to sobie odpuszcze. i tak na razie w vodafonie GPRS nie dziala jak powinien. w sensie karciaka mam, to nie aktywna usluga, a jakos nie moge dojsc do salonu ;] poza tym i tak planuje zmienic na abo z kontraktem na czas nieokreslony. w koncu terminal juz mam, to po co mi nowy i wiazac sie na 1.5 lub 2 lata.
Taka wersja beta skype na bb(konwertowana), testowałem na swoim 8100 i działa nieźle na innych nie mam jak przetestować bo na symulatorze sie nie da więc nie wiem jak się będzie zachowywał na innych. Jedynym nieudogodnieniem jest to że nie obsługuje qwerty no ale można spokojnie intuicyjnie wpisywać dane. Po wybraniu do kogo chcemy zadzwonić jak to widać na screenach aplikacja łączy się pod danym numerem i jest wykonywane normalne połączanie.
Program także w polskiej wersji językowej dopasowany do menu na "jeżynce" oraz przycisku BACK(ta taka strzałka :))
a mam pytanie , ile zjada danych (GPRS/EDGE) taka jedna rozmowa powiedzmy 2 minutowa? (nie mówie o kosztach rozmowy tylko o ilości danych. Bo rozumiem że rozmowa jest "wysyłana" przez GPRS/EDGE)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum