BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-28, 13:11
Uruchomilem Deskop Menager 4.6,menu glowne,stan:Polaczenie urzadzenia(PIN) :BRAK,po kliknieciu ramka :Typ polaczenia USB ,i dalej nie ma polaczenia.
BB DeviceMenager,Informacie > w ramce Skladniki>
BB Device Menager 4.3.1.11
BBDevMgr 4.0.1.3
Sterownik laczacy USB ze zlaczem szeregowym 2.1.0.4
Robilem reset komputera zmienialem porty i nic ____Jestem amatorem prosze o pomoc
Z powazanim JJ warszawa l
Wydaje mi sie ze moze to port uszkodzony w kompie albo faktycznie ten kabel cos nie tak. Jeszcze mozesz sprawdzic inaczej. Wyjmij baterie z BB i wtedy podlacz go do kompa z odpalonym DM. Zobacz czy wtedy go bedzie widzial.
Wysłany: 2008-08-28, 14:44
Tak mialem wersje 4. 2 a potem 4.1 odinstalowalem teraz mam DM 4.6 itez nie laczy .
Po wyjeciu baterii polaczylem i na ekranie BB pojawil sie bialy ekran z bateria przekreslona, ale Deskop nie polaczyl sie. WCZESNIEJ URUCHOMILEM karte z czytnikiem sd i po podlaczeniu pokazuje jako oddzielny dysk na PC BlakBerry (F) i zawartosc zdiec i muzyki
uprzednio wgranej przez czytnik iteraz na PC to mozna zobaczyc JJ
Wysłany: 2008-08-28, 15:28
Podpinam bezposrednio zmienilem juz 3 porty i to samo.Mam prosbe moze ktos odplatnie
by sie podial zrobienia porzadku z \\\BB 8800 a dokladnie wgranie mapy POLSKI ja mam
tylko jedna dzielnice warszawy ,ktos kto mnie sprzedal zabral karte z reszta mapy.
Z powazaniem Jerzy Janiak Warszawa moj e:j.janiak1@chello.pl
[ Dodano: 2008-08-29, 11:00 ]
DZIEKUJE wszystkim ludziom dobrej woli = udalo sie uruchomic DM 4.2.2 z orginalnej
plyty po odinstalowaniu wszystkiego zwiazanego z BB za dziewiatym razem
Z powazaniem Jerzy Janiak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum