dejnekas, napisz w takim razie czy jest w pudełku oryginalnym.
właśnie się zastanawiam nad tym czy kupić za 35 czy 95 Oba futerały są różnie zszywane patrząc na nie z przodu. Zdecydowanie wolałbym kupić na e-blackberry.pl ponieważ wiem, że jest oryginalny ale.....
Koniec wakacji się zbliża więc może jednak e-blackberry.pl zrobi jakąś promocję
Panowie,
co sadzicie o jakosci akcesoriow BB? Ja mam oryginalny futeral z magnesem (byl w pudelku) i po kilku miesiach uzytkowania material na zamknieciu peka..., a tabliczka blackberry odpadla:)))
pozdrawiam
Moim zdaniem jak większość akcesoriów firmowych (markowych) jest pierwszej klasy czyli najwyższa a to że Ci odpadł emblemat to raczej wina intensywnej eksploatacji a może tylko przypadek.
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
dejnekas, napisz w takim razie czy jest w pudełku oryginalnym.
Mój nie był w oryginalnym opakowaniu (mam drugi w szufladzie i wyglądają dokładnie tak samo na pierwszy rzut oka) wg mnie pokrowiec to pokrowiec a może się mylę?
Możesz dostać w pudełku razem z telefonem i oczywiście nie będzie on osobno pakowany, jednak w przypadku zakupu nowego powinien być zapakowany w oryginalne pudełko.
Zobacz czy metka wewnątrz futerału jest taka sama.
Pokrowce również wykonane są z rożnych skór - starsze modele ze skóry jagnięcej nowsze modele ze skóry cielęcej i tutaj różnica już jest widoczna te drugie są bardziej błyszczące.
Arc
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-25, 20:57
a co powinno być na tej metce? bo ja w futerale w środku na metce mam na jednej stronie "made in china' a na drugiej "LG" :)
ale działa jak powinien, btw chętnie go odsprzedam :) a najchętniej http://www.bbpolska.org/p...1cf20ae5d#13190
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-28, 08:19
W tym problem ze mam taki kabel USB ,na usb male i nie moge zsynchronizowac BB z PC Deskop pokazuje - rozlaczony, moge wgrywac tylko na karte pamieci ,zdiecia,muzyke, a mnie chodzi o wgranie mapy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum