Vikinq
BlackBerry: 8100
Wysłany: 2008-08-05, 22:11 Serwisowanie
Ciekawi mnie jak jest z serwisem blackberry w polsce w przypadku awarii czy nie ma z tym problemu ? I na jak dlugo moze wystarczyć bateria tak przy średnim uzytkowaniu bo widziałem że nie są najtańsze ?
apol
BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-08-05, 22:27
nie ma servisu blackberry w pl;)
wszytsktie tel ktore sie zwala a sa na gwarancji wysylane sa do UK przez operatora tam jesli nie jest zalany tel jest naprawiany ewentualnie wymieniany na nowy(jesli uszkodzony jest flash) ,dostaje nowa kosmetyke(obudowy) nowy software i wraca do operatora.
W zasadzie wszystkie odpowiedzi na twoje pytania są już w innych tematach, ale jako że to twój pierwszy post odpowiem ci. Na przyszłość zaczynaj od opcji szukaj.
Nie ma serwisu BB w Polsce i pewnie prędko nie będzie. Na ogół trzeba sobie radzić samodzielnie.
Mi bateria trzyma ok. 2 dni przy normalnym użytkowaniu (masa sms'ów, kilka krótkich połączeń telefonicznych, parę godzin korzystania z BT, muzyka, zdjęcia itp.). Racja, że baterie nie są tanie jak i cała reszta "części" do BB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum