To chyba nie jest terminal... tylko pocket PC.
Rozwiązanie to program BlackBerry Connect dla Windows Mobile - powinno obsłużyć BIS i BES, ale nie pytaj mnie czy to działa w praktyce. Dla mnie nie istnieje nic oprócz BB... ;p
[ Dodano: 2008-07-09, 10:59 ]
Poza tym jak doczytałem ten i780 ma Push Mail od Micro$oftu, więc funkcjonalność w części pozostaje. Przynajmniej dla BIS.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-07-09, 19:37
orwus - polecam, tak dla zaspokojenia ciekawości, lekturę artykułu popełnionego przez ruliego na jego blogu:
http://blackberryjam.pl/?p=13
ewentualnie kontakt z nim samym.
PS. Sorry ruli za "wysługiwanie się" Tobą, ale jeżeli chodzi o WMobile to jesteś guru
No więc jestem po cało nocnych poszukiwaniach (no może troszkę przesadzam :) udało mi się dotrzeć do kilku osób, które chciały odpalić BISa na i780.
Niestety nikomu się ta sztuka jeszcze nie udała.
Ale żeby nie być gołosłownym postaram się sprawdzić to dzisiaj samemu (organoleptycznie na i780 w orange'u) i dam znać co i jak.
pzdrwm
ruli
p.s. [edit 14.07]
mnie ta sztuka się również nie udała.
na żadnej wersji softu nie udało mi się wygenerować pinu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum