Witam!
W niedalekiej przyszłości chce kupić tego samsunga i pytam sie was czy podoba wam sie ten fonik (jeżeli ktoś miał z nim styczność) chodzi mi głownie oto, jak działa Wi-Fi, HSDPA, OS, klawiatura i czy tnie sie, ma jakieś odpały i tak dalej.. pójdzie na to sporo kasy wiec nie chce kupować kota w worku.... pozdro...
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-09-19, 06:31
@Jazux, ja miałem przez trzy miesiące samsunga i600 prosto z MMarkt, sprzedałem go jakieś dwa tygodnie temu za "śmieszną" kwotę bo niestety na rynku jest dużo tych samsungów z Play'a i trochę to obniżyło ceny.
A tak do rzeczy, istotne "in plus" było dla mnie:
+ dobrze działające HSDPA w centrum W-wy
+ dobrze działające Wi-Fi (bez problemy wykrywało i łączyło się z sieciami, oczywiście z tymi "unsecured")
+ mała waga (niecałe 100 gramów)
+ niezły wyświetlacz (ale fizycznie mniejszy niż np. w BB 8700)
+ aparat 1.3 Mpixela robił całkiem niezłe fotki
+ bardzo dobra jakość wykonania (w wydaniu z MM, nie wiem jak w playowskim)
minusy (wg. mnie i po trzymiesięcznym użytkowaniu):
- klawiatura, mimo że też "qwerty" dużo gorsza niż w BB
- niezbyt szybkie WM 5
- te cholerne otwarte aplikacje w tle (można co prawda zamykać je Task Managerem)
- 200 MHz procesor zdecydowanie za słaby jak na odtwarzanie divixów (przynajmniej pod TCMP/Core Media Player)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum