Niektórzy to mają szczęście..... Kevin Michaluk z crackberry.com stał się szczęścliwym nabywcą 9000 wystawionego na ebayu. Oto pierwsza część testu:
http://crackberry.com/bla...ne-hands-review
już mu zazdroszczę... i czekam na drugą część testu.
Też właśnie czytałem, no jednym słowem skorzystał z okazji.
Ale tak szczerze mówiąc to jednak mi bardziej przypadł do gustu 9100 Kickstart niż 9000 Niagara :) Tylko kiedy będą dostępne u nas? ehh jeszcze Pearl 2 nie wszedł na dobre(myślę tu przede wszystkim o dostępności na allegro bo co do operatorów to nie ma szans chyba na te nowe modele) No ale trzeba czekać, zawsze z zagranicy będzie można kupić :)
Jeszcze tak patrze na informacje o serii 9000
Niagara:
* "Large screen family"
* QWERTY keyboard
* 480×360 LCD
* EV-DO Rev. A
* aGPS
* 3.2 megapixel camera
* 4.7 OS platform
* BES 5.0 support (HTML email, etc)
* Qualcomm MSM7600 processor
Javelin
* QWERTY keyboard
* 480×360 LCD
* Quad-band GSM/EDGE
* GPS
* Wi-Fi
* 3.2 megapixel camera
* 4.6 OS platform
* BES 5.0 support as well
* ArgonV processor
Niagara os 4.7 szok, no ale będzie cdma i do tego agps czyli z nowu u nas z tym słabo.
Za to Javelin prezentuje się nieźle, ale jak dla mnie to zgadzam się z mrkubixem ten wygląd do mnie też nei przemawia.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-05-07, 05:45
Jak dla mnie to obiekt docelowy, ponieważ:
+ OS 4.6:
cyt:
"It’s smooth, it’s fast, it’s pretty."
+ Ekran:
cyt:
"the display is AWESOME...480 by 320..."
+ Karta pamięci:
cyt:
"...and insert my Media Card into the externally accessible slot"
Nie wiem czy ktoś śledzi testy Kevina ale ten 9000 jest bardzo szybki, wystarczy obejrzeć filmiki żeby się zakochać :) No po za wyglądem jak dla mnie :P
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-05-15, 07:01
Elian, generalnie szanujmy czyjąś pracę, czasami mam wrażenie pisania samemu do siebie, jest już oddzielny wątek (przedpremierowy) o 9000 a i informacja o oficjalnej stronie nowego Blackberry również:
http://www.bbpolska.org/r...9000-vt1321.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum