BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-06-20, 06:03 Rozmowa i spot
Tradycyjnie w piątek trochę luźniejszy temat.
Rozrasta się nasze forum, rozrasta, powoli przybywa użytkowników i postów. Sam często jestem zdziwiony jak z pozoru błahy temat przeradza się w wielostronicową dyskusję (na szczęście - co jest jak na razie specyfiką naszego forum - kulturalną i często nie pozbawioną humoru).
Gadamy tak sobie gadamy, a ja (patrząc np. na forum pdaclub.pl) zastanawiam się kiedy realnym byłoby zrobienie pierwszego spotu (w jakimś centralnym miejscu Polski ) Wspominam o pdaclub.pl ponieważ przeglądając czasami tamten portal jestem pod wrażeniem ilości organizowanych "zlotów", połączonych zapewne nierzadko z konsumpcją piwa i innych frykasów.
Zastanawiam się tylko również czy biesiada towarzyska nie wyglądałaby czasami tak jak na poniższym obrazku?
Ja bardzo chętnie chciałbym się spotkać, proponowałbym może nie centralne miejsce ale wydaje mi się jedno z najlepszych - Wrocław - miasto spotkań. W rynku jest naprawdę co robić do samego białego rana.Mogę załatwić też jakąś knajpkę jak trzeba.
Czas spotkania lipiec.
proponowałbym może nie centralne miejsce ale wydaje mi się jedno z najlepszych - Wrocław
no dobrze, a jak ktoś jest z Gdańska? Albo nie daj Bóg ze Szczecina?
Wydaje mi się, że najsprawiedliwiej byłoby się spotkać w centrum Polski i nie chodzi mi tu bynajmniej o stolicę (chociażby ze względu na ceny) ale coś w okolicach.
Podtrzymuję mój wcześniejszy pomysł na spotkanie w centralnym punkcie kraju czyli nieopodal miejscowości "Piątek" - miejscowość o takiej nazwie (musicie przyznać) na pewno ma wyjątkowo imprezowy charakterek.....
Ruli dobrze mówi :) Ja na ten przykład z Gdyni do Wrocka mam spory kawałek, no ale w ostateczności też nie jest to koniec świata ;) Jednak co do terminu mi na pewno nie pasuje cały lipiec, jednak jeśli w sierpniu to myślę że jakiś czas wolny by sie znalazł :)
ruli, Fakt jest to środek :)
Wydaje mi sie ze fajnie by było naszą imrezę połączyć z jakimś wydarzeniem we Wrocku było by na pewno milej, dodatkowo mam jeszcze mieszkanko we Wrocku i mogło by się kilku chłopaków przekimać,
Co do terminu to ja się dostosuję.
Przypuszczam też że ilu nas jest tylu będzie chciało w innym miejscu lub innym czasie.
Mi pasuje każda miejscowość jechał bym pewnie samochodem to mógł bym kogos zaprać ze sobą.....:)) tylko ja jestem ograniczony terminami 12 lipca wylatuje do Anglii i wracam dopiero we wrzesniu..w sumie już nie mam czasu nawet żeby zagladać na forum ale staram sie jak najcześciej ale myśle że na spocik czas bym znalazł...
A dlaczego nie bydgoszcz?Co prawda jej najfajny klub "wiatraczek" stracił klimat ale jest tam i tak naprawdę co robić xD.. No dobra, wiem że dla niektórych daleko..
A z terminem pewnie będzie klops bo każdy coś robi i by trzeba to ze sporym wyprzedzeniem planować..
Jazux, a co jest fajnego w myślęcinku? To ja już wolę wyspę młyńską ;D chociaż też straciła klimat :{ mało miejsc naprawdę klimatycznych zostało z dawnych lat..
No cisza i spokój jest ale nigdy to miejsce do mnie nie przemawiało..jakoś tak nie dla mnie.. :/
Ja lubię głośną muzykę, chłodne piwo i gorące kobiety x}
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-06-22, 03:23
pff jak najbardziej wroclaw ;]
a termin?
najlepiej piatek wieczor w w-z ;]
wrocek moze nie w centrum ale za to w czolowce i ma ten wroclawski klimat ;p
a wawa napewno nie bo smierdzi ;p
Nawet jeśli dojdzie zlot do skutku po podejrzewam że będzie lipa i będziemy cały czas o bb gadać ;p
Już sobie to wyobrażam:
- cześć, alien
- siema, xyz
- fajnie cię poznać
- no...
[niezręczna cisza]
- no..to pokarz swoją bb
.
.
.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum