Witam!
Nie wiem czy znacie ten program : Remote Desktop Manager. Dzieki niemu możemy obsługiwac naszego peceta z bb, wystarczy że pecet ma połączenie z netem. Bardzo przydatny program, wygodny w obsłudze i elastyczny, mozemy ograniczyć mu odświerzanie pulpitu, czy jakośc wyświetlania, żeby zaoszczędzić na przesyłaniu informacji, czy np otworzyć tylko menadżera plików. Gadu gadu, worda exela, czy dodanie czegoś do emula to zaden problem. Ciekawe jest to ze program działa nawet gdy jest sie za routerem którego nie da się obsłużyć, np jak się ma internet radiowy od dostawcy.
Niestety oczywiscie program tylko na 7 dni, nie wiem jeszcze czy da się go odinstalowac i znwu zainstalowac na 7 dni ale wątpie, bo program prawdopodobnie zapisuje na serwerze dane naszego bb.
Jeśli ktos znajdzie cracka do tego programu to go ozłoce
Mniej niż Ci sie wydaje, jak posiedziałem na spróbe godzinke na tym, korzystając z emula, gg troche allegro i worda, to mi pobrało 713kb i wysłało 104kb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum