Czy opłaca mi się kupic Karte TURBO SIM by moj BB 8700g mógł wrescie działac mi w polskiej sieci?? Czy ktoś z was już z tego korzysta i jak to dziala??
Pozdro. ;)
_________________ BlackBerry 8700g teraz 8800 a teraz iPhone3G
Ostatnio zmieniony przez adrian 2008-08-28, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Było o tym na forum, raczej nie działa, nie ze wszystkimi kartami - IMHO lepiej zabulić raz a dobrze za simlocka niż się bawić w takie wycinanie sim...
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
adrian
BlackBerry: Storm
PIN: 205CA7C2
Wysłany: 2008-08-26, 12:08
RBuzz napisał/a
Było o tym na forum, raczej nie działa, nie ze wszystkimi kartami - IMHO lepiej zabulić raz a dobrze za simlocka niż się bawić w takie wycinanie sim...
Może i mówisz prawde ale chcąc wprowadzic kod do odblokowania BB muszisz posiadac karte operatora na którą ma simlocka a ja niestety nie posiadam tej karty (MOVISTAR)
pozdr.
Może i mówisz prawde ale chcąc wprowadzic kod do odblokowania BB muszisz posiadac karte operatora na którą ma simlocka a ja niestety nie posiadam tej karty (MOVISTAR)
A gdzie to przeczytałeś? Na onecie? Nie musisz mieć karty oryginalnego opka.
Po prostu pierwszy raz w życiu BB zobaczył i zamiast powiedzieć uczciwie że nie umie to Ci naściemniał żeby nie wyjść na ignoranta.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
adrian
BlackBerry: Storm
PIN: 205CA7C2
Wysłany: 2008-08-26, 12:52
Heh... kurde no mam juz tego BB z 2 lata i dalej ma simlocka :( A moze wie ktos jaka karta bedzie działać na simie movistara?? tak jak na T-Mobile działają karty Ery.
adrian, Zdecydowanie lepiej jest ściągnąć simlocka, nie będzie problemów z kartami typu TURBO po za tym jak będziesz chciał sprzedać to na pewno wartość będzie wyższa bez simlocka.
Cytat
Powiedzial mi to pan który miał mi zdjąc simlocka i gdy zapytał się czy mam oryginalną kartę a ja że nie to on że bez tego nie da sie wklepać kodu :(
Pozdrów tego Pana i powiedz mu żeby poczytał trochę nasze forum.
Jeśli to jest Hiszpania Moviestar to tym bardziej nie ma problemu z simlockiem.
Czas ściągnięcia 3-5 dni roboczych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum