Wysłany: 2008-09-30, 11:51 Pytanie od totalnie zielonego! Synchronizacja bb z outlook!
Witam mam takie małe pytanko od totalnie zielonego!
Czy istnieje możliwość przy BIS sciagnięcia wiadomości wysłanych z bb na komp np do outlook. Sprawdzałem desktop menager ale nie synchronizuje wiadomości. Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi!
Wysłany: 2008-09-30, 23:12 Re: Pytanie od totalnie zielonego! Synchronizacja bb z outlo
kruczek napisał/a
Czy istnieje możliwość przy BIS sciagnięcia wiadomości wysłanych z bb na komp np do outlook. Sprawdzałem desktop menager ale nie synchronizuje wiadomości. Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi!
Skonfiguruj w Outlook'u dwa różne adresy email. Jeden, który używasz w BISie i drugi, którego nie. Następnie zaloguj się do konta BIS na stronie www twojego BISa, kliknij edytuj adres email i w okienko "automatycznie UDW" wpisz ten drugi adres email. Wtedy wszystkie maile, które będziesz wysyłał z BB, będą wysyłane również na ten drugi adres, więc także ściągane przez Outlook.
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.214 z T-Mobile D w Orange PL
Wysłany: 2008-10-02, 09:30 Re: Pytanie od totalnie zielonego! Synchronizacja bb z outlo
kruczek napisał/a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum