Wysłany: 2008-01-28, 17:05 Pytania i problemy z bb 7100v
Otóż dziś przyszedł mi wyczekany bb 7100v (pierwszy :D) ale nie za bardzo wiem co i jak gdzie szukać. Udało mi się nawet zainstalować grę :D. Ale do rzeczy mam parę pytań.
1.Jak wgrać skórkę
- Jak ja wgrywałem to w themes nie ma nic a mimo iż były wszystkie pliki
2. Na jakiej stronie (chodzi o dokładny link) znajdę soft do mojego pamiętam, że kiedyś widziałem ale teraz nie mogę odnaleźć w którym miejscu.
3. Jaki soft będzie najlepszy do bb 7100v?
Te pytania najbardziej mnie nurtują szukam wszędzie i nic :/
Ostatnio zmieniony przez smolek 2008-01-29, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze zmień temat swojego wątku na taki który będzie w miarę odzwierciedleniem treści. Wyobrażasz sobie forum gdzie co drugi wątek ma tytuł "Parę pytań"?
AD 1.
Po pierwsze wgraj nowy soft. A jeżeli dalej nie będzie działać to:
Opcje>Opcje Zaawansowane>Aplikacje>Nazwa skórki>(menu)Edytuj uprawnienia>Wszystko na zezwól
AD 2.
AD 3.
Jak odpalisz link powyżej wybierz z listy swój model.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Updatowałem już wczoraj soft ale nie miał języka PL. Nie chciałbym go wywalać czy da się z tego dodać tylko sam Polski język?
I jeszcze jedno. Pytanie z motywem już nie aktualne. Po wgraniu softu zaczął respektować skiny.
W tym linku też sprawdzałem nie ma polskiego :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum