Wysłany: 2008-06-06, 12:23 Przycisk funkcji, gprs, nowe programy
Witam
Jako nowy użytkownik BB mam kilka pytań... Wydaje mi się on dość skomplikowany w porównaniu np z MDA i jego pochodnymi :)
Ale do rzeczy.
- Który to jest przycisk funkcji? Bo chciałem sobie w menu pokazać wszystkie ikonki jakie mam... Część na pewno jest ukryta.... W innym temacie wyczytałem że należy skorzystać z tego przycisku.... Ale gdzie on jest ? Co po kolei zrobić ?
- Po wprowadzeniu ustawień do TCP internet przez opere działa (nie wiem czy przez GPRS czy przez WAp, ale raczej GPRS bo tylko te ustawienia wprowadziłem), ale na pulpicie pisze "odmowa transmisji danych". Czemu tak jest? Operator to heyah.
- Czy opere i komunikator internetowy mieliście wgrany już od początku ? Jeżeli dogrywaliście go do BB to jak to zrobić? Przez program "Desktop coś tam" :P ?
- czy moge dograć jakieś dzwonki? Jeżeli tak, to w jakim formacie?
Moje urządzenie to Blackberry 7100v
oprogramowanie v4.1.0.377 (platforma 1.8.0.154)
Prosze o szybką odp...
Z góry dzięki za odp.
POzdrawiam
No tak... ale gdybym znalazł to co mnie interesuje to raczej nie zakładałbym nowego tematu.... :]
Szukałem kilka godzin na te kilka tematów i efekt mizerny.....
I zrodziło się jeszcze kolejne pytanie.....
- ściągnąłem kilka tematów z strony: " http://members.cox.net/ozrial/photo.htm ".... Zainstalowałem jak normalną aplikacje przez "Desktop coś tam" jednak w telefonie te tematy się nie pokazały w kompozycjach:/
Czy nie wiem o jakimś kruczku?
Prosze o odp.
Ostatnio zmieniony przez jasiu_19 2008-06-07, 13:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum