no akurat sima Ery nie posiadam no ale poszukam kogoś kto ma ;)
polli123
BlackBerry: 8100
Wysłany: 2008-05-15, 09:41
Witam ponownie, wczoraj dzwonilam do operatora sieci heyah i dowiedzialam się, że nie można sie połączyć tym telefonem z WAp, tak też powiedziano mi w kilku serwisach gsm... jestem troszkę rozczarowana bo sprawa miala wyglądać o wiele prościej... :( Czy komuś jednak udalo się połaczyc bb 8100 z WAP ? prosze o info jeśli tak...
i jeszcze jedno pytanie z jakiej strony najlepiej sciągnąć softa na BB 8100 ?
pozdrawiam
i jeszcze jedno pytanie z jakiej strony najlepiej sciągnąć softa na BB 8100 ?
pozdrawiam
Witam.
Jeżeli chodzi Ci o system terminala to aktualne linki są na górze działu o 8100.
Dzisiaj zmieniłem soft z 4.5 beta na 4.2 w moim 8800 ( nie tworzyłem nowego tematu bo problem jest podobny ). Na sofcie 4.2 posiadałem zarówno ikonę browsera jak i blueconncet ( posiadam abonament ERY bez BIS/BES )i bez problemu za pomocą obydwu ikon mogłem łączyć się z netem, w chwili obecnej po downgradzie zniknęły obie ikony - odnalazłem zwykły browser jednak gdy chce się połączyć dostaję informację, że nie ma aktualnie żadnych pozycji usług w rejestrze ... - jakieś pomysły dlaczego coś takiego się stało i czy można to cofnąć by wszystko działało?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum