Proponuje temacik taki tu zostawic i niechaj kazdy kto czegos szuka, a nie znalazl czy na forum, czy na mulkach itp, niechaj zarzuca info tutaj, bo moze ktos ma i sie podzieli. Ja szukam wlasnie wersji "zwitaminizowanej" http://www.magmic.com/game/Hearts - sa takie jak w winblowsach i lubie w nie pykac czasem jak juz sie dorwe do kompa z takowym, bo na codzien nie siedze na stacjach z win. za to w 8700 piknie chodzi, ale za 2 dni mi sie skonczy i co wtedy? chcialem kupic nawet, ale karta platnosci tylko, wiec odpadam. moja karta sie nie lubi z internetem.
A ja proponuję zmianę tytułu żeby było od razu wiadomo o co chodzi i przyklejenie go.
EDIT: JUŻ MOżNA USUNąć MOJEGO POSTA
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Ostatnio zmieniony przez twoface 2008-01-14, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
a ja poszukuje programu do ignorowania poloczen od okreslonego numeru i takiego ktory nie bedzie dopuszczal smsow od takowych numerow, tylko wysle je w kosmos :)
Poszukuję gry o wdzięcznej nazwie "chuzzle". Od razu zaznaczam: ten "niby trial" dostępny na stronie producenta, pozwala jedynie na uruchomienie gry i wybranie między opcjami "kup" i "wyjdź".
Firewall w BB8700v owszem pozwala na zablokowanie sms mms itp ale wszystkich .. a mi chodzi o program typu blacklist i odpowiednik jego odnosnie wiadomosci sms
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum