Witam miałem właśnie kilka tego typu programików próbowałem programem Rapc_4.3 konwertować ale nie wychodzi .
Szkoda ale nic zbieram na nowszy model BB kiedyś uzbieram będzie lepiej
Pozdrawiam.
Bo kiedyś, sto lat temu kiedy nie było tylu komórek ta strona trzymała poziom, było na niej znacznie mniej, znacznie lepiej opisanych aplikacji... dopiero później zeszła na psy.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
mirabelq31
BlackBerry: 8707g
ssebba10
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-05, 10:26
Witam,
może ktos ma/slyszał o aplikacji, która by pozwalała na laczenie sie z paletki (BB8800)ze zdalnymi terminalami/modami - tekstowo via csd, cos jak hyperterminal w windows.
ew. moze ktos wie jak zmusic BB do bycia modemem dla hyperterma :) ?
Co do wormsów to niestety można zapomnieć bo są niekompatybilne z naszymi jeżynkami.
Robiłem wiele konwersji np najnowsze 2008, forts i inne, chodzą ale z taka prędkością ze nie da sie grać.
Simsy natomiast chyba tylko zrobiłem dla 8100 ale teraz już nie pamiętam czemu na szersze ekrany nie zrobiłem :P czy sie nie dało czy mi się nie chciało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum