Zgadzam się emucap, można było prościej..No i twój sposób też jest spoko ;)
emucap napisał/a
menu microsd? chodzi Ci o ot jak przegladac dane nan zapisane? przez multimiedia, softkey i explore...
Nie..chodzi mi o to menu co wojus ma po polsku..Chociaż jeśli to jest to menu, o którym pisałeś "multimiedia, softkey i explore..." to ja taż mam po polsku xD
A czy udało się to komuś uruchomić na 8800? Ja przy próbie uruchomienia dowolnej stacji cały czas otrzymuję komunikat ze adres strony nie został odnaleziony. Próbowałem wejść na strumień Trójki ale dostałem komunikat że format aplikacji nie jest obsługiwany.
Dodam, ze korzystam z BISa w Plusie i wersja softu 4.5.0.44
_________________ dejnekas
PIN: 25162522
geopiet
BlackBerry: 8310
Wysłany: 2008-08-20, 04:16
dejnekas napisał/a
..... Próbowałem wejść na strumień Trójki ale dostałem komunikat że format aplikacji nie jest obsługiwany.
Dziekuję, ale chodziło mi o to, ze nie mogę uruchomić tego radyjka. Odtwarzacz wypisuje mi komunikat, że nie może znaleźć adresu tego serwera. Tak jakby nie mógł jego nazwy rozwiązać. Internet oczywiście działa.
_________________ dejnekas
PIN: 25162522
geopiet
BlackBerry: 8310
Wysłany: 2008-08-20, 23:27
Znalazłem rozwiązanie; trójka nadaje w Internecie na dwa sposoby; rtsp i mms.
Zmieniłem w Moodio z rtsp na mms i teraz leci OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum