Wysłany: 2008-11-10, 11:23 Programy do obsługi kalendarza/zadań - synchronizacja
Witam
Poszukuję pewnego rozwiązania:
Są trzy BB, w tym dwa, które posiadają BIS, jeden będzie w PLAY, bez BIS.
Potrzebuję program w komputerze (2 kompy), w których będę wprowadzać zadania oraz pozycje w kalendarzu i po podłączeniu (USB) pełna, dwustronna synchronizacja z BB (różne kompy, różne BB).
I teraz kłopotliwe ograniczenia:
1. Nie może być to Outlook (na tych 2 kompach używam Thunderbird'a i nie chętnie bym zmienił, a nie chcę tych dwóch programów jednocześnie)
2. Nie mam możliwości w jednym telefonie z BIS zainstalować wyższego oprogramowania niż 4.2 (do 8707v nie ma po prostu).
3. Znalazłem LOTUS ORGANIZER 6.1, zainstalowałem (jest dobrym, spełnia moje wymogi odnośnie zadań itp.), ale w Desktop Manager przy konfiguracji synchronizacji, LOTUS jest na liście, ale jak się go wybiera, przycisk OK robi się nieaktywny i nic nie mogę zrobić. DM wersja 4.2sp2. Wyższego nie można bo w wykazie nie obsługuje LOTUS ORGANIZER 6.1.
Znalazłem też taki soft jak Mozilla Subird, jest ciekawy, ale nie wiem jak zsychronizować z BB.
Czy ktoś może coś doradzić jakieś rozwiązanie, może zna jakiś inny program typu PIM, który współpracuje z Blackberry (modele 87xx soft. 4.2 itp)
PS. BB UNITE chyba nie wchodzi w rachubę po potrzebuje soft powyżej 4.3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum