szakalek_
Wysłany: 2007-03-30, 20:00
Nie.
Mam kabel USB, sterowniki do kabla zainstalowalem. Ale nie moge nic przeslac do telefonu, zadnych obrazkow itd. bo nie mam programu do niego . O to mi chodzi .
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-03-30, 20:42
Witam Szakalek,
Po pierwsze: poszukaj tu na forum a znajdziesz linki do strony z Blackberry Desktop Manager (obsługuje wszystkie modele BB), najnowsza wersja to 4.2. Jakby Ci się nie chciało to masz tu:
Po drugie: Nawet mając ww. program NIE PRZEśLESZ do swojego 7230 żadnej tapety czy dzwonka itp. Możesz załadować je do fonu tylko jako załączniki do odebranego przez blackberry e-mail'a. Do tego zaś wymagana jest usługa BIS lub BES u operatora.
Funkcjonalność przenoszenie obrazków i innych dupereli do telefonu za pośrednictwem Peceta obsługują dopiero modele z wewnętrznym firmwarem od 4.2 wzwyż ( nie mylić z Blackberry Desktop Manager 4.2) tj. Pearl, 8800, 8300 itp.
Oczywiście są dedykowane programy do ładowania zdjęć do starszych modeli BB (tj. pracujących z softem poniżej 4.2) np. BerryPix, Ascendo Photos itp. Link do BerryPix jest w dziale aplikacje.
szakalek_
Wysłany: 2007-03-30, 21:11
Ehh .
Jakos tego nie rozumiem .
Tego Blackberry Desktop Manager nie moge jakos uruchomic, na pasku start sie tylko pokazuje.
A BerryPix nie chce sie zainstalowac, wyskakuje błąd, że brak jakiegoś tam pliku :(
szakalek_
co z tego ze odesłałes go do linka jak ja proboje sciagnac wlasnie tego managera i nie idzie... trzeba wypelnic imie,nazwisko...itp i co dalej? nie wiem jak to sciagnac mimo szczerych checi...;/;/;/
ja jeszcze niemam telefonu bo wciaz na niego czekam .. ale zdolalem juz posciagac sobie najciekawsze rzeczy .. co do desktop menager to kiedy pojawia ci sie formulaz proszacy o nazwisko imie itp. wpisz byle co ... dziala:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum