Wysłany: 2008-07-31, 14:24 Program do BlackBerry 7130g
Witam wszystkich posiadaczy BlackBerry. Poszukuję programu do mojego modelu, dzięki któremu mogłabym wgrać do niego obrazki i dzwonki. Wgrałam już "BlackBerry desktop manager", dzięki któremu komputer znalazł komórkę i zainstalował ją. Jednak tego programu nie mogłam u siebie otworzyć, dał mi jedynie możliwość automatycznego zainstalowania mojej komórki. Spróbowałam u kuzyna, otworzyłam ten program, ale nie ma on funkcji dodawania obrazków i dźwięków, można dzięki niemu zmienić softa, a tego nie potrzebuję. Interesuje mnie wrzucenie dzwonków i obrazków. Ściągnęłam do tego program BerryPix, który nie chce się zainstalować, mimo że wcześniej zainstalowałam BBDM. Próbowałam także "Ascendo Photos", ale ten znów "nie widzi" mojej komórki. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Jak mogę wrzucić dzwonki i obrazki? Help!
Nieznam osobiście tego modelu, ale istnieją różne wersje DM. Są też takie które dają możliwość przerzucania multimediów. Jeżeli masz karciochę pamięciochy to powinna być widoczna w Mój komputer.
7130 nie ma karty pamięci ale owszem przyjmuje obrazki,zdjęcia i mp3.Proponuję zmienić system na nowszy.Zrobisz to za pomocą DM.W nowszych systemach znajdziesz folder media w którym są 2 katalogi: pictures i audio. I po sprawie.
Jedyna wada to niestety ale max wielkość pliku jest ograniczona więc nie wszystkie mp3 na niego załadujesz
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Ściągnęłam chyba z 50 wersji Descopt Manager i żadna się nie chce uruchomić. Większość ze strony BlackBerry. Ma ktoś linka do tegoż programu który z pewnością zadziała?! help!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum